...
De vel 80 personene skal ha kjøpt dekoder, mottatt krypterte TV-signaler og hentet inn krypteringskoder fra datatjenere til to menn i 40-årene. Foto: Terje Pedersen, ANB/Illustrasjon

12.000 i bot for TV-titting

Om lag 80 personer fra hele landet er ilagt forelegg på 12.000 kroner hver for å ha kjøpt ulovlig tilgang til betal-TV fra to menn i Finnsnes i Troms.

Publisert 20.08.2012 kl 09:45 Oppdatert 20.08.2012 kl 09:50

Tips en venn på e-post:De vel 80 personene skal ha kjøpt dekoder, mottatt krypterte TV-signaler og hentet inn krypteringskoder fra datatjenere til to menn i 40-årene. På denne måten har de skaffet seg ulovlig tilgang til Canal Digital og Viasats TV-sendinger.

Personene skal ha vært del av et ulovlig kortdelingsnettverk, og etterforskningen har avdekket at nettverket har vært aktivt fra sommeren 2006 til oktober 2010. De fleste foreleggene er allerede vedtatt, mens de to mennene som skal ha stått for formidlingen, må møte i Senja tingrett i september.

Saken har vært etterforsket av Lenvik lensmannskontor etter at den ble anmeldt av TV-bransjens antipiratorganisasjon Stop Norge. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

En bit Sarpsborg-historie til salgs

I Nils Pedersens vei 10 er det mye historie i veggene. Nå er den til salgs.

...

Sjokkert etter at tyver har klippet halen av fem hester

De ansatte og brukerne av Sypdeberg Rideklubb er både forbanna og redde etter at uvelkomne har klippet av halene på flere av hestene på rideskolen.

...

Beholder tillatelsen

Fylkesmannen i Østfold mener det ikke er grunnlag for å trekke dumpetillatelsen som Borg havn har til å dumpe rene masser ved Haslau i Skjebergkilen.