...
Under sin årlige redegjørelse for Norges ambassadører i Oslo mandag, slo utenriksminister Jonas Gahr Støre fast at det er mye å lære av terrorrapporten. Foto: Terje Pedersen, ANB/Arkiv

– Må lære av 22. juli

22. juli-rapporten er obligatorisk lesning for alle ledere i utenrikstjenesten, fastslår utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap).

Publisert 20.08.2012 kl 12:03 Oppdatert 20.08.2012 kl 12:08

Tips en venn på e-post:

Under sin årlige redegjørelse for Norges ambassadører i Oslo mandag, slo Støre fast at det er mye å lære av terrorrapporten.

– Det er vårt fag å vurdere endringer og risiko. Våre beredskapsplaner skal oppdateres og øves jevnlig. Det er et lederansvar, sa Støre.

Han hevdet at norsk beredskapsevne ble betydelig bedret etter tsunamien i 2004, men understreket at oppmerksomheten om slike spørsmål hele tiden må være på topp.

– Som kommisjonen har slått fast: Det handler om kultur og lederansvar. Lederne har ansvar for å sette mål og sørge for å gjennomføre tiltak for å nå dem, sa utenriksministeren.

Norges ambassadører i utlandet er samlet i Oslo for en ukes læring og diskusjon. Utenriksministerens prioriteringer for året som kommer, var første post på programmet. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Politiet leter etter denne mannen

Politiet leter etter denne mannen i sammenheng med et ran i Halden natt til 23. oktober.

BILDER: Halloween på kontoret

På Ifs kundesenter på Grålum hadde de en litt annerledes dag på jobben fredag 31. oktober.

Se alle bildene

...

Vis oss dine bilder fra Halloween

Har du laget et skummelt gresskar, eller har funnet det perfekte kostymet? Da vil vi gjerne se det.