...
Kongefamilien, med dronning Elizabeth i spissen, fikk seg en nedtur. Foto: Jeff J Mitchell, Getty Images/All Over Press/ANB

Kongelig nedtur

Den britiske kongefamilien møtte mannssterkt opp for å heie på en av sine egne da trekampen i ridning fortsatte med feltritt mandag.

Publisert 30.07.2012 kl 23:31 Oppdatert 30.07.2012 kl 23:31

Tips en venn på e-post:Zara Phillips, barnebarn av dronning Elizabeth, gjorde det godt på Storbritannias lag som er på sølvplass i dressurridning og feltritt. Tirsdag kan hun gjøre som faren Mark Phillips gjorde i 1972 og hjelpe laget til gull.

Prins William og kona Catherine, prins Harry og prins Charles' kone Camilla var alle blant om lag 50.000 tilskuere som fulgte feltrittet i Greenwich Park.

Tyskland leder sammenlagt foran Storbritannia og Sverige. Individuelt er tyske Ingrid Klimke best foran den avsluttende sprangridningen, fulgt av svenske Sara Algotsson og newzealenderen Mark Todd. Phillips er på delt 10.-plass.

Jeg er så fornøyd. Det var hard jobb, men nå er følelsen god. Publikum var utrolig, og det beste er at jeg har bryllupsdag i dag, sa Zara Phillips, som er gift med tidligere landslagskaptein i rugby Mike Tindall.

Phillips leverte en prikkfri runde på en dag med mange fall som førte til at konkurransen måtte stoppes. Derfor ble det en lang dag.

15 ryttere måtte bryte, blant dem Yoshiaki Oiwa, som ledet etter dressurridning. Hawley Bennett-Awad fra Canada slo seg så stygt at hun måtte sendes til sykehus, men skadene er ikke alvorlige. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

– Det er som et spark i ansiktet

Avtroppende 08-trener Brian Deane mener at klubben viser mangel på respekt.

...

Ikke bare loff

Tollerne gjorde i sommer et stort beslag av innbakt narkotika.

...

Nytt produkt er med på å sikre framtiden til Borregaard-ansatte

De ansatte på Borregaard er svært positive til vedtaket om å satse 225 millioner kroner på et nytt produkt.

...

Kutter over halvparten av Stedsans-budsjettet

Nå vil Sarpsborg kommune selv på banen for å utvikle vandreteateret videre mot 2016.