↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

462 56 604

Besøksadresse

Kikkutveien 33
1710 SARPSBORG
  1. Beskrivelse

Din pålitelige ekspert i byggearbeid.
Selskapet Welldone AS  er et ambisiøst byggeselskap etablert av profesjonalister. Alle de som er ansatt på selskapet, har minst 7 års arbeidserfaring  i det norske markedet. Derfor er Welldone AS en pålitelig partner som er kjent til særtrekk og arbeidsvilkår i Norge. Byggeselskapet utfører ulike arbeid monterer  stålkonstruksjoner, garasjeporter, legger blikktak og blikkvegger, utfører ulike sveisearbeid, innvendig finpuss arbeid, og i tillegg driver vi med utleie av personell. Vi arbeider i hele Norge, selv i de nordligste områdene arbeider vi fort, og arbeidet blir av god kvalitet.

Welldone AS  tar ekstra hensyn til enhver kunde. Før arbeidet påbegynnes, finner vi ut detaljert hva dere ønsker, hvilke krav stilles til materialene, tar seg av arbeidssikkerhet, og da begynner vi arbeidet. Dere kan være sikre på at bestillingen deres blir ferdiggjort innen avtalt frist fordi ett av de viktigste slagordene og målene våre er kvalitetsarbeid uten forsinkelser. Vi er strenge i forhold til seg selv og våre ansatte, derfor kan kunden stole på Welldone AS.

NMD, Tine, Diplom fabrikk er de selskapene som har stolt på byggeselskapet vårt. På fornevnte komplekse objekter har vi utført byggearbeid, montert ramper og porter. Den viktigste partneren og kunden til selskapet Welldone AS er et tysk kapital selskap Hörmann. Hörmann er et ledende europeisk selskap i produksjon av garasjeporter og ulike stålkonstruksjoner. Selskapet ble etablert i 1950 og utfører sin  virksomhet i mange land. Nærmere informasjon om våre tjenester kan dere finne inni avsnitt Tjenester.

Hvorfor er det verdt å velge selskapet Welldone AS?

  • Vi utfører kvalitetsarbeid, og det blir utført fort
  • Alle ansatte har minst 7 års arbeidserfaring  i det norske markedet
  • Vi arbeider kun med kjente og pålitelige leverandører og partnere
  • Alle ansatte snakker engelsk
  • På selskapet arbeider kun sertifiserte sveisere og kvalifiserte arbeidere
  • Vi lar ikke ligge etter fristen fastsatt i avtalen

Ved å arbeide vellykket i det norske byggemarkedet planlegger vi å utvide aktivitetsspekter og ta fatt på prosjekter i skipsmarkedet og på oljeplattformer.