...
Foto: Terje Jensen

Ny julekonsert med Vigdis

Vigdis Wisur fortsetter suksessen med veldedighetskonsert i år igjen.

Publisert 15.10.2008 kl 12:14 Oppdatert 16.10.2008 kl 12:24

Tips en venn på e-post:


Ny julekonsert med Wisur

Vigdis med venner er klare for nok en julekonsert


For fjerde året på rad, inviterer sangeren Vigdis Wisur med seg venner for å holde konsert i Filadelfiakirken.

Les også: Ga 750.000 kroner etter julekonsert

Over 2000 mennesker opplevde de fire julekonsertene som ble holdt i fjor, to i Filadelfiakirken i Sarpsborg og to konserter i Fredrikstad.

Årest venner

Eirikur Hauksson, Jan Groth og Louis Jacoby er vennene som stiller opp på konsert sammen med Wisur i år, og det er lagt opp til to konserter i Blå Grotte i Fredrikstad 16.desember, og to i Filadelfiakirken 17.desember.

Musikerne på scenen blir Frode Mangen (keyboard), Erik Smith (trommer); Tom Erik Antonsen (bass), Frank Wisur (gitar og kapellmester), samt Sarpsborg Gospel Kor under ledelse av Ann-Jorid Aghnell.

Støtter ferietilbud

I likhet med tidligere år vil også inntektene fra årets konserter gå til et veldedig formål. Wisur har i år bestemt seg for å støtte Filadelfiakirkens arbeid for barn og unge.

Den over 80 år gamle menigheten i Sarpsborg inngikk tidligere i år en gunstig avtale om å leie et gammelt bedehus på Søndre Sandøy som skal brukes til leirsted. Stedet har fått navnet Havblikk, og skal nå rustes opp til å bli et moderne leirsted med en variert virksomhet og et godt tilbud som på en spesiell måte inkluderer barn, unge og familier med særskilte behov.

I den forbindelse ønsker Vigdis med venner at pengene fra veldedighetskonsertene skal brukes til å kjøpe plasser på Havblikk av Filadelfiamenigheten. Plassene skal tilbys familier som er så lett å glemme midt i vår egen ferieidyll, og krisesenteret i Sarpsborg og Fredrikstad er invitert til et samarbeid. I tillegg er målet også å få til et samarbeid med Blå Kors og Barnas Stasjon.

På forsiden nå


...

Etterlyser jubileumssang

iSarpsborg inviterer til låtkonkurranse

Byselskapet iSarpsborg starter jakten på den offisielle jubileumssangen. Denne trioen ønsker mange bidrag å velge blant.

...

Vartun selges for 10 millioner

Rådmannen ber politikerne si ja til et bud på 10 millioner kroner for tidligere Vartun bo- og servicesenter.