...
Foto: Terje Jensen

Ny julekonsert med Vigdis

Vigdis Wisur fortsetter suksessen med veldedighetskonsert i år igjen.

Publisert 15.10.2008 kl 12:14 Oppdatert 16.10.2008 kl 12:24

Tips en venn på e-post:


Ny julekonsert med Wisur

Vigdis med venner er klare for nok en julekonsert


For fjerde året på rad, inviterer sangeren Vigdis Wisur med seg venner for å holde konsert i Filadelfiakirken.

Les også: Ga 750.000 kroner etter julekonsert

Over 2000 mennesker opplevde de fire julekonsertene som ble holdt i fjor, to i Filadelfiakirken i Sarpsborg og to konserter i Fredrikstad.

Årest venner

Eirikur Hauksson, Jan Groth og Louis Jacoby er vennene som stiller opp på konsert sammen med Wisur i år, og det er lagt opp til to konserter i Blå Grotte i Fredrikstad 16.desember, og to i Filadelfiakirken 17.desember.

Musikerne på scenen blir Frode Mangen (keyboard), Erik Smith (trommer); Tom Erik Antonsen (bass), Frank Wisur (gitar og kapellmester), samt Sarpsborg Gospel Kor under ledelse av Ann-Jorid Aghnell.

Støtter ferietilbud

I likhet med tidligere år vil også inntektene fra årets konserter gå til et veldedig formål. Wisur har i år bestemt seg for å støtte Filadelfiakirkens arbeid for barn og unge.

Den over 80 år gamle menigheten i Sarpsborg inngikk tidligere i år en gunstig avtale om å leie et gammelt bedehus på Søndre Sandøy som skal brukes til leirsted. Stedet har fått navnet Havblikk, og skal nå rustes opp til å bli et moderne leirsted med en variert virksomhet og et godt tilbud som på en spesiell måte inkluderer barn, unge og familier med særskilte behov.

I den forbindelse ønsker Vigdis med venner at pengene fra veldedighetskonsertene skal brukes til å kjøpe plasser på Havblikk av Filadelfiamenigheten. Plassene skal tilbys familier som er så lett å glemme midt i vår egen ferieidyll, og krisesenteret i Sarpsborg og Fredrikstad er invitert til et samarbeid. I tillegg er målet også å få til et samarbeid med Blå Kors og Barnas Stasjon.

På forsiden nå


...
Terningkast:

Napper i lattermuskelen

For å illustrere et mentalt bilde av forestillingen kan vi si følgende. Det er kjedelig å se duppen flyte på vannoverflaten. Dra inn og kaste ut. Men når fisken ved jevne mellomrom viser interesse for agnet, kommer kicket.

Julemoro med Fredrikstadguttane

Kjente og mer ukjente karakterer var i sving da Fredrikstadguttane holdt juleshow på Glenghuset.

...

Trenger en større stall

Sparta er inne i en dårlig periode. Skadde spillere og tap er nå hverdagen. Penger til nye spillere er det dårlig med.