...
Foto: Terje Jensen

Ny julekonsert med Vigdis

Vigdis Wisur fortsetter suksessen med veldedighetskonsert i år igjen.

Publisert 15.10.2008 kl 12:14 Oppdatert 16.10.2008 kl 12:24

Tips en venn på e-post:


Ny julekonsert med Wisur

Vigdis med venner er klare for nok en julekonsert


For fjerde året på rad, inviterer sangeren Vigdis Wisur med seg venner for å holde konsert i Filadelfiakirken.

Les også: Ga 750.000 kroner etter julekonsert

Over 2000 mennesker opplevde de fire julekonsertene som ble holdt i fjor, to i Filadelfiakirken i Sarpsborg og to konserter i Fredrikstad.

Årest venner

Eirikur Hauksson, Jan Groth og Louis Jacoby er vennene som stiller opp på konsert sammen med Wisur i år, og det er lagt opp til to konserter i Blå Grotte i Fredrikstad 16.desember, og to i Filadelfiakirken 17.desember.

Musikerne på scenen blir Frode Mangen (keyboard), Erik Smith (trommer); Tom Erik Antonsen (bass), Frank Wisur (gitar og kapellmester), samt Sarpsborg Gospel Kor under ledelse av Ann-Jorid Aghnell.

Støtter ferietilbud

I likhet med tidligere år vil også inntektene fra årets konserter gå til et veldedig formål. Wisur har i år bestemt seg for å støtte Filadelfiakirkens arbeid for barn og unge.

Den over 80 år gamle menigheten i Sarpsborg inngikk tidligere i år en gunstig avtale om å leie et gammelt bedehus på Søndre Sandøy som skal brukes til leirsted. Stedet har fått navnet Havblikk, og skal nå rustes opp til å bli et moderne leirsted med en variert virksomhet og et godt tilbud som på en spesiell måte inkluderer barn, unge og familier med særskilte behov.

I den forbindelse ønsker Vigdis med venner at pengene fra veldedighetskonsertene skal brukes til å kjøpe plasser på Havblikk av Filadelfiamenigheten. Plassene skal tilbys familier som er så lett å glemme midt i vår egen ferieidyll, og krisesenteret i Sarpsborg og Fredrikstad er invitert til et samarbeid. I tillegg er målet også å få til et samarbeid med Blå Kors og Barnas Stasjon.

På forsiden nå


...

Stanset med bilen full av kjøttvarer

Sarpingen som tirsdag ble stanset av tollerne på Svinesund, hadde lastet bilen full av kjøttvarer.

...

Fem trenere på 14 måneder

Ting skjer fort i den russiske KHL-klubben Lokomotiv Jaroslavl. Det har sarpingen Jonas Holøs fått erfare.