...
Kent Sundberg og Vivian Sørmeland i "Donkeyboy" Foto: Mats Duan

Avsluttet folkefesten

Donkeyboy avsluttet bursdagsfeiringen til Hafslund Hovedgård

Publisert 09.06.2012 kl 18:15 Oppdatert 09.06.2012 kl 18:15

Tips en venn på e-post:Pop-bandet fra Drammen trakk den siste bølgen av mennesker nærmere scenen da de avsluttet den syv timer lange jubileumsfesten. Med låter fra debutalbumet "Caught in a life" og den nye skiva "Silver Moon" fikk publikum høre alle sine favoritter før de pakken sakene etter en vellykket festival.

Opp imot 15.000 mennesker har vært innom parken i løpet av dagen og hygget seg med diverse aktiviteter både for barn og voksen. Og for Thea Emilie Mohaugen Karlsen og Matea Fosshaug Thorsen var opplevelsen rundt konserten med "Donkeyboy" et av mange høydepunkter.

- Det var kjempebra. De var flinke til å synge, og det var kult å stå nærme scenen. Vi hadde ikke hørt dem før, men nå har vi blitt litt begeitret for dem, sier jentene og legger til:

- Forresten så har vi ridd på hester og spist mye godt. Det morsomste var nok da produserte banansmoothie ved hjelp av å sykle, sier Thea Emilie Mohaugen Karlsen og Matea Fosshaug Thorsen etter en herlig dag i Hafslundparken.

På forsiden nå


...

Bøtelagt for feil i personallister

Flere bedrifter i Sarpsborg har fått en reaksjon fra Skatteetaten etter feil i personallistene.

...

Risikerer ti år for kampfiksing

Sju personer, fem av dem tidligere spillere i Follo og Asker, er tiltalt for grov korrupsjon i forbindelse med kampfiksingssaken i norsk fotball.

Rekord også i fylket

TV-aksjonen 2014 satte rekord i antall innsamlede kroner fra Sarpsborg, nå kan fylket også melde om rekordtall.

...

Vil ha ordfører-hjelp

Statsminister Erna Solberg vil ha en felles dugnad mot radikalisering og voldelig ekstremisme. Nå ber hun 23 ordførere om hjelp.