Billettservice: Venter på midler

Billettservice venter på penger fra arrangøren. Inntil de får pengene, refunderes ikke Ledin-billetter.

Publisert 27.07.2012 kl 22:00 Oppdatert 27.07.2012 kl 22:00

Tips en venn på e-post:– Vi har stoppet refunderingen fordi vi venter på midler fra konsertarrangøren, og vi har ikke mulighet til å forskuttere.

– Underveis i salget er det slik at vi jevnlig betaler ut midler til arrangøren, noe som har medført til at vi nå er tomme, sier arrangementsansvarlig i Billettservice, Odd-Terje Lyngen. Ifølge Narvesen skal refunderingen ha stoppet på grunn av uenighet mellom Billettservice og arrangør. Dette benekter Billettservice, som er i dialog med arrangørene vedrørende problemet. – Vi venter tilbakemelding når som helst, og jeg tror dette skal gå i orden i løpet av kort tid. Vi har hatt et godt samarbeid over lang tid, og det er ingen uenighet mellom oss, sier Lyngen. – Hvor mange billetter solgte dere til Tomas Ledin-konserten i Sarpsborg? – Vi har en policy som går ut på at vi ikke oppgir tall, så det kan jeg ikke si noe om, fastslår Lyngen. De som har kjøpt billetter hos Billettluka kan uten problemer få sine Ledin-billetter refundert hos Visit Sarpsborg. – Her går alt helt fint. Av de 79 forhåndssolgte billettene har vi nå refundert rundt 50 stykk. Dessverre har ingen av disse hatt lyst til å bruke dem på Bryan Adams-konserten, sier Pål Antonsen.

På forsiden nå


...

Stort løft for kreftpasienter

Investeringen i ultramoderne utstyr skal sikre kreftpasienter i Østfold raskere og bedre behandling.

Bruker fem millioner på jubileumsinstrument

...

Sarpsborg kommune omdisponerer to millioner de har gitt til Tune Menighetssenter for å heller bruke pengene til å bidra til et orgelprosjekt i Sarpsborg kirke.

...
Terningkast:

Napper i lattermuskelen

For å illustrere et mentalt bilde av forestillingen kan vi si følgende. Det er kjedelig å se duppen flyte på vannoverflaten. Dra inn og kaste ut. Men når fisken ved jevne mellomrom viser interesse for agnet, kommer kicket.