ØNSKER FLERE: Jon Karlsen skulle ønske det ble lagt til rette for mer bruk av store arrangement i Kulåsparken og foreslår å erstatte dagens scene med en ny støpt platting. Foto: Mats Duan

– Riv scenen i Kulås

  • DEBATT: Hva bør gjøres med amfiet i Kulås?
Cecilie Sommer-Mathiesen
Cecilie Sommer-Mathiesen Profil E-post
Publisert 06.08.2012 kl 14:38 Oppdatert 07.08.2012 kl 14:54

Tips en venn på e-post:Dagens løsninger i Kulåsparken skapte mye ekstrajobb for Jon Karlsen og de andre som jobbet med Bryan Adams-konserten.

– Hadde vi hatt et amfi som funket, hadde vi vært spart for to dager med rigging, mener Karlsen som har jobbet tett med lyd, lys, og rigging av scene i forbindelse med den kanadiske artistens besøk i Sarpsborg søndag.

Planene om ny scene i Kulås har eksistert i årevis, og selv om Karlsen gjerne hadde sett en ny scene med takløsning fordi det sikrer publikum, har han ingen tro på at det vil komme med det første. Derimot mener Lydmuren-mannen det finnes en løsning som vil gjøre det langt enklere å gjennomføre store arrangement i Kulås:

– Riv den scenen vi har i dag. Hadde ikke den vært der, hadde alt vært mye enklere. I stedet kan det lages en stor støpt platting på plassen her, kanskje med noen stolper på sidene slik at det kan settes opp telt ved behov. Hvis vi klarer det har vi en utescene som fungerer i mange sammenhenger, og enda bedre blir det om det hadde vært mulig med kjeller og garderober under, sier Karlsen.

Dessuten tror han en permanent platting kunne vært brukt til skating og annen aktivitet i hverdagen.

– En slik løsning kunne spart oss for masse jobb og penger.

Les mer om denne saken i e-avisen (klikk på bildet under) eller papirutgaven av SA tirsdag 7. august

  • DEBATT: Hva bør gjøres med amfiet i Kulås?

På forsiden nå


Skarpnord tok sterk fjerdeplass

Marianne Skarpnord spilte sisterunden på par da hun klatret én plass og ble nummer fire i New Zealand Open i golf søndag.

Rolig natt for Sarpsborg-politiet

Men det var en del å gjøre i Fredrikstad og Moss.

Nye Sparta-rekker

Trener Mikael Kvarnström setter sammen rekker som har fungert bra tidligere i sesongen før bortekampen mot MS i dag.