Med sin velkjente og kraftfulle stemme sørget Andrea Bocelli for at publikum fikk en opplevelse de sent vil glemme Foto: Mats Duan

Bocelli smeltet tusenvis

Verdenstenoren viste seg fra sin beste side på Fredriksten festning
Publisert 17.06.2012 kl 23:27 Oppdatert 18.06.2012 kl 01:12

Tips en venn på e-post:


Flere tusen hadde funnet veien til Fredriksten Festning Foto: Mats Duan

Med gjesteartister som Heather Headley, sopranoen Maria Aleida, Borg domkor og Aalborg symfoniorkester leverte Andrea Bocelli en minneverdig og flott kveld for de tilreisende.

Borg domkor og Aalborg symfoniorkester åpnet konserten, men da italieneren entret scenen gikk det et "gisp" gjennom publikum etterfulgt av ellevill applaus. Verdensstjernen med millioner av youtube-visninger sjarmerte med sitt smil og trakk pusten fra de fremmøtte under fremførelsen av to av sine mange suksesser "Canto Della Terra" og "Time to say goodbye".

Etter sitt fjerde ekstranummeret fikk Andrea Bocelli trampeklappet og tilrop i det han forlot scenen. Tenoren svarte med et stort smil og vink i det som må sies å være en av sommerens store konsertopplevelser i Østfold.

Les mer om konserten i tirsdagens papirutgave av SA.

På forsiden nå


...

«Gudi» har trent med Wolverhampton

Gudmundur Thorarinsson er ønsket hos både Millwall og Wolves.

...

En julekonsert om ro og nærhet

Helene Bøksle delte noen av sine kjæreste minner fra livet, og om julen. Hun ga også en liten smakebit fra sin nyeste plate, «Godnatt, min skatt».

...

Jul med klassisk blås

Sarpsborg Jente- og Guttekorps hadde med seg solist Maria Mohn, da korpset holdt sin tradisjonelle julekonsert i Sarpsborg kirke.