UTBRENT: Seks bobiler hos Stamsaas Fritid AS på Tunejordet ble totalskadet i en kraftig brann natt til søndag. De seks bilene som ble utbrent hadde en samlet verdi på rundt tre millioner kroner. (Foto: Mats Duan)

Tror millionbrann er påsatt

Daglig leder Carsten Erichsen hos Stamsaas Fritid AS tror brannen som ødela for flere millioner kroner natt til søndag må ha blitt påsatt.
Geir Bjørnstad E-post
Publisert 17.06.2012 kl. 22:00 Oppdatert 18.06.2012 kl. 09:13

Tips en venn på e-post:


KRAFTIG BRANN: Det brant kraftig i flere bobiler hos Stamsaas Fritid natt til søndag. Seks bobiler ble totalskadet, mens tre bobiler fikk varmeskader. (Foto: SA-tipser)
PÅSATT: Daglig leder Carsten Erichsen hos Stamsaas Fritid tror brannen som totalskadet seks bobiler inne på firmaets område natt til søndag er blitt påsatt. (Foto: Jarl M. Andersen)

– Bobilene sto langt fra bygninger, og jeg har vanskeligheter med å se andre muligheter enn at brannen må ha blitt påsatt, sier Erichsen til Sarpsborg Arbeiderblad søndag ettermiddag.

Da hadde det gått et halvt døgn siden nødetatene rykket ut til bobilforhandleren på Tunejordet etter at det ble meldt om brann i flere bobiler som sto inne på bedriftens område.

Nye og brukte bobiler

Etter at brannen var slokket, ble det konstatert at seks av bobilene var fullstendig utbrent, mens ytterligere tre bobiler var varmeskadet.

Ifølge Carsten Erichsen er verdien på de totalskadede bobilene på til sammen rundt tre millioner kroner.

LES OGSÅ: Seks bobiler totalskadet

– Det var en blanding av nye og brukte bobiler. Når det gjelder skadeomfanget på de tre andre bobilene, vet vi foreløpig ikke hvor skadet de er. Det må vi sjekke nærmere, sier Erichsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Hvis det viser seg at brannen hos Stamsaas Fritid natt til i går ble påsatt, har Sarpsborg-bedriften opplevd å bli utsatt for grovt skadeverk i millionklassen to ganger de siste månedene.

Les mer i mandagens SA eller i e-avisen.

Les mer om:  Lokale nyheter 

På forsiden nå