...
RAMMET AV HÆRVERK: Sandbakken-elevene blir trangbodde fram mot høstferien på grunn av omfattende hærverk i ungdomsskolefløyen. Foto: JARL MORTEN ANDERSEN

Tre klasserom stenges fram til høstferien

Hærverket på Sandbakken skole får store konsekvenser.

Kristin Wilhelmsen Hansen
Kristin Hansen Profil E-post
Publisert 30.07.2012 kl 15:23 Oppdatert 30.07.2012 kl 15:29

Tips en venn på e-post:

Ungdomsskolefløyen ved Sandbakken skole ble forrige helg utsatt for hærverk som førte til store vannskader i bygningen.

Må tørke opp

Nå melder Sarpsborg kommune at de ikke får rettet opp skadene før skolestart.

Tre klasserom og en del grupperom i ungdomsskolefløyen må stå avstengt i noen uker for å tørke opp.

- Det kommer til å bli litt trangt i ukene fram mot høstferien. Men vi har kommet til at dette er en bedre løsning enn å sende avgårde elever med buss til andre lokaler hver morgen, uttaler kommunesjef oppvekst, Uno B. Larsen, på kommunens egen nettside.

Støy i helgene

Det utføres denne sommeren rehabiliteringsarbeider på skolen. Disse skulle være ferdige til skolestart, men på grunn av hærverket er arbeidene forsinket. Støyende arbeider vil bli utført på kvelder og i helger, og skal dermed ikke gå utover elevenes konsentrasjon i skoletiden, melder kommunen.

- Vi er lovt at alle klasse- og grupperommene skal være ferdige og klare til bruk igjen mandag etter høstferien, forsikrer Uno B. Larsen.På forsiden nå


...

Lager balløkke og lekeplass

Sarpsborg 08-spiller Steffen Ernemann har i hele sin barndom spilt fotball på løkka. Leken og fotballen vil han ha tilbake dit.

...

Fant våpen hos fører av Audi S6

To av de tre som tirsdag ble stoppet i en stjålet Audi S6 er nå løslatt. Det er ikke føreren som nå må svare for ytterligere forhold.

...

40 mindreårige i arrest hittil i år

Hittil i år har 40 mindreårige sittet i politiarresten i Østfold i mangel av noe annet tilbud. Nå ønsker Østfold politidistrikt debatt om hvorvidt barnevernet bør komme på banen med et tilbud.