Tre slagsmål i natt

Kristin Wilhelmsen Hansen
Kristin Hansen Profil E-post
Publisert 10.08.2012 kl 07:02 Oppdatert 10.08.2012 kl 07:16

Tips en venn på e-post:I løpet av en drøy halvtime natt til fredag, måtte politiet i Østfold rykke ut til hele tre slagsmål. Rett etter klokken 02.00 fikk de melding om at to menn hadde havnet i slagsmål ved en pub i sentrum i Sarpsborg. Det fremstod som uklart hvem som gjorde hva, men en anmeldelse vurderes i ettertid, opplyser operasjonsleder Bjørge Haugen i Østfold politidistrikt.

Få minutter tidligere hadde politiet fått melding om en annen slåsskamp, denne gang i Moss. To menn hadde havnet i slagsmål inne på et utested i Moss sentrum. Ifølge Hauge kranglet de om en kvinnes gunst. Politiet fikk roet ned situasjonen, og ingen fikk skader.

Ved 02.35-tiden kom det inn en melding om nok et slagsmål. Dette foregikk ved en bensinstasjon i Fredrikstad sentrum. Tre menn ble anmeldt for ordensforstyrrelse og ble bortvist fra Fredrikstad sentrum, opplyser operasjonslederen.

Ellers er disse hendelsene hentet fra politiets logg denne natten:

Sarpsborg, klokken 01.50: En 20 år gammel mann ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand ved Solli. Førerkortet hans ble beslaglagt.

Sarpsborg, klokken 02.00: Politiet blir gjort oppmerksom på at det i løpet av natten er knust en rute på en bil som stod parkert i sentrum.

Halden, klokken 02.45: En mann midt i 30-årene ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand i sentrum . Førerkortet hans ble beslaglagt.

På forsiden nå


...

Stanset med bilen full av kjøttvarer

Sarpingen som tirsdag ble stanset av tollerne på Svinesund, hadde lastet bilen full av kjøttvarer.

...

Fem trenere på 14 måneder

Ting skjer fort i den russiske KHL-klubben Lokomotiv Jaroslavl. Det har sarpingen Jonas Holøs fått erfare.