Fulle menn kjørte på skjær

Publisert 11.08.2012 kl 07:34 Oppdatert 11.08.2012 kl 10:53

Tips en venn på e-post:AMK mottok ved 23.30-tiden fredag en melding fra en beruset person som hadde hørt eller sett en båt som hadde gått i en fjellvegg ved Stokken på Hvaler.

Svært beruset

- Ambulanser, politi, brannvesenets redningsdykker, Redningsskøyta "Horn Flyer" og Sea King fra Rygge rykker ut, opplyser operasjonsleder Terje Marstad i Østfold politidistrikt.

Det viste seg at to menn i henholdsvis 20-årene og 40-årene hadde kjørt på et skjær i en 14 fots jolle. Sammenstøtet hadde ført til motortrøbbel.

Begge mennene var svært beruset, og ikke sikre på hvem av dem som hadde ført båten.

- Bevismessig utåndingsprøve ble tatt av begge mennene og saken etterforskes videre av Hvaler lensmannskontor, sier Marstad.

På forsiden nå


...

«Tigern» vil slå gamle kjente

Sparta-målvakt Tommy Johansen innrømmer at det blir spesielt å komme tilbake til Hamar for å spille mot Storhamar i kveld.

...

Lager balløkke og lekeplass

Sarpsborg 08-spiller Steffen Ernemann har i hele sin barndom spilt fotball på løkka. Leken og fotballen vil han ha tilbake dit.

...

Fant våpen hos fører av Audi S6

To av de tre som tirsdag ble stoppet i en stjålet Audi S6 er nå løslatt. Det er ikke føreren som nå må svare for ytterligere forhold.

...

Dette handler vi på nett

Netthandelen har skutt i været i 2014. Og det er faktisk stor forskjell på hva vi kjøper på de forskjellige ukedagene.