Tre ganger har bilen til Venke Hasselø blitt skadet uten at noen har gitt beskjed. Foto: Henning Betten, Tidens Krav/ANB

Gir opp bilen

Tre ganger er bilen til Venke Hasselø blitt skadet mens den sto parkert utenfor boligen hennes.
Publisert 11.06.2012 kl 11:27 Oppdatert 11.06.2012 kl 11:41

Tips en venn på e-post:

www.sa.no Se alle biler[TIDENS KRAV] Ingen av de tre synderne varslet om uhellet, og nå er hun så lei av å betale kostbare reparasjoner at hun selger hele bilen.

I fjor vinter kjørte noen inn i siden på bilen slik at førerdøren var trykket inn. Det var snø og glatt vei, og Hasselø tror den andre bilen har sklidd ned bakken og truffet hennes bil.

Det var skader for 20.000 kroner, noe som var mer enn bilen var verdt. Hasselø valgte å kvitte seg med den, i stedet for å reparere. Hun anmeldte saken, men politiet kom ingen vei.

Nå har hun kjøpt en annen bil, men i vinter oppdaget hun at bilen var skrapet opp foran til venstre, på siden som vender ut mot gaten.

Les hele saken i Tidens Krav (ANB)

På forsiden nå


...

«Gudi» har trent med Wolverhampton

Gudmundur Thorarinsson er ønsket hos både Millwall og Wolves.

...

En julekonsert om ro og nærhet

Helene Bøksle delte noen av sine kjæreste minner fra livet, og om julen. Hun ga også en liten smakebit fra sin nyeste plate, «Godnatt, min skatt».

...

Jul med klassisk blås

Sarpsborg Jente- og Guttekorps hadde med seg solist Maria Mohn, da korpset holdt sin tradisjonelle julekonsert i Sarpsborg kirke.