FRA RØDT TIL BLÅ/HVITT: Raymond Kvisvik er tilbake i SFK og skal spille høstsesongen for klubben. Bildet er fra 2004 da han ble cupmester for Brann etter at de slo Lyn. (Foto: Johnny Helgesen)

Raymond tilbake i SFK

Raymond Kvisvik (37) er tilbake i SFK-drakta, og skal spille høstsesongen for klubben.
Johnny Helgesen
Johnny Helgesen Profil E-post
Publisert 17.07.2012 kl 16:00 Oppdatert 18.07.2012 kl 08:59

Tips en venn på e-post:Allerede i våres var han aktuell for Kurland-klubben i 5. divisjon. Den gang var det snakk om at han skulle ha 70. - 80.000 kroner for å spille hele sesongen og ha en hjelpetrenerrolle. Det ble det ikke noe av.

– Det er ikke breddeklubben SFK som har ordnet avtalen med Kvisvik. Vi har noen i klubben som har et bankende hjerte for A-laget og som har ordnet dette utenom klubben. Men jeg gleder meg til å se han i blå/hvit-drakta. Han er en ressursperson ikke bare spillemessig på banen, men også som motivator overfor de andre spillerne, sier styreleder Tore Geir Kristiansen.

SFK har som målsetting i år å rykke opp til 4. divisjon. Etter halvspilt sesong ligger laget på tredjeplass tre poeng bak Råde som leder. Det er ett lag som rykker opp.

Raymond Kvisvik spilte for Greåker i årene 1991 til 1994 før han gikk til SFK der han spilte 1. divisjon i 1995. Det endte med nedrykk og 2. divisjonsspill i 1996. Deretter gikk han til Moss før det ble Brann, Austria Wien, tilbake til Brann, Fredrikstad, de to siste sesongene i Kvik Halden og nå SFK igjen.

Selv har han tidligere sagt at han vil avslutte sin innholdsrike fotballkarriere der den startet i Greåker IF. 10. august starter høstsesongen med bortekamp mot Berg, og da med Raymond Kvisvik i den stripete blå/hvite drakta igjen.

På forsiden nå


...

Rekordhandler undertøy på nett

Det er kvinnene som er de mest aktive netthandlerne.

...

Triksene som kutter skatten kraftig før nyttår

Vi skriver snart 2015 i kalenderen, men før det kan du spare penger.