...
Kaptein Anette Eriksen kunne juble sammen med Mia Voltersvik og Ida Årdalen for god pengestøtte og tre poeng på stadion i dag. Foto: Mats Duan

Jublet for støtte fra støttegruppa

Publisert 16.09.2012 kl 20:24 Oppdatert 16.09.2012 kl 20:30

Tips en venn på e-post:(Sarpsborg 08 – Fløya 5-1) Før kampstart ble kaptein Anette Eriksen og 08-damene tildelt en sjekk på 10 000 kroner av Støttegruppa 08.

- Vi er veldig takknemlig for bidraget. 08 har tatt oss utrolig godt i mot, sier trener Jon Erik Pettersen.

Hva pengene skal brukes til har imidlertid ikke Pettersen rukket å gjøre seg noen tanker om, da SA intervjuer han etter kampslutt.

- Jeg visste ikke om dette før det ble opplyst via speakertjenesten. Men de kommer garantert godt med, sier han, smilende.

Matchen mot Tromsø-laget var forholdsvis jevn helt fram til det 68. minutt. Da dundret Ida Aardalen til med venstreslegga fra 40 meter, og en forfjamset Fløya-keeper klarte ikke å få hendene på kula. Derfra og inn hadde vertene full kontroll, og nettet ytterligere tre ganger.

08-jentene tok ledelsen etter 21 minutter, ved Elin Gladheim. Fløya utliknet etter 43 minutter, slik at måltavla viste 1-1 til pause. 2-1-scoringen kom ved nevnte Aardalen, og de tre siste nettkjenningene var det henholdsvis Anne Marthe Birkeland, Pernille Ingvaldsen, og Mia Marie Voltersvik som sto for.

Les mer om kampen i morgendagens papirutgave av SA.

På forsiden nå


...

«Tigern» vil slå gamle kjente

Sparta-målvakt Tommy Johansen innrømmer at det blir spesielt å komme tilbake til Hamar for å spille mot Storhamar i kveld.

...

Lager balløkke og lekeplass

Sarpsborg 08-spiller Steffen Ernemann har i hele sin barndom spilt fotball på løkka. Leken og fotballen vil han ha tilbake dit.

...

Fant våpen hos fører av Audi S6

To av de tre som tirsdag ble stoppet i en stjålet Audi S6 er nå løslatt. Det er ikke føreren som nå må svare for ytterligere forhold.

...

Dette handler vi på nett

Netthandelen har skutt i været i 2014. Og det er faktisk stor forskjell på hva vi kjøper på de forskjellige ukedagene.