...
VILJE: Roger Risholt scoret mot Sarpsborg og var en av Bryne-spillerne som gikk tom etter hardt arbeid mot Sarpsborg. Bryne-kapteinens krefter tok slutt midtveis i andre omgang. (Foto: Svein Hagen)

Slo 08 på viljen

Tor Viskum
Tor Viskum Profil E-post
Publisert 17.09.2012 kl 10:14 Oppdatert 17.09.2012 kl 10:22

Tips en venn på e-post:

Bryne-trener Gaute Larsen mener spillerne hans vant på ren vilje mot Sarpsborg 08 i går.

Etter at Sabri Khattab hadde gjort 4-1 til hjemmelaget midtveis i andre omgang, begynte jærbuene å kjenne det i både hoder og bein. Og da Sarpsborg 08 satte inn sluttspurten, var det bare så vidt båten bar for hjemmelaget i noen hektiske minutter, der Øyvind Hoås reduserte to ganger for sarpingene.

– Sarpsborg spiller med tre mann bak og satser alt framover. De to siste scoringene kommer når våre spillere er slitne i både bein og hode. Seieren kostet det vi hadde av vilje, sier Bryne-trener Gaute Larsen til Jærbladet. Han debuterte som Bryne trener på onsdag. Da ble det seier med 2-1 over Bodø/Glimt.

Dermed har Larsen fått en pangstart som trener i klubben.

– To av to er bra. I dag måtte spillerne grave dypt i kjelleren, det var mange slitne bein. Derfor er det også imponerende at de klarer å hente ut de siste kreftene. Tre fulle kamper på ei uke er i overkant, sa Larsen etter suksessen mot Sarpsborg.

Sene reduseringer hjalp ikke

På forsiden nå


...

Kontrollutvalget trekker seg

Samtlige av kontrollutvalgets medlemmer trekker seg fra vervene sine.

...

Går på et nytt Beatles-år

Neste år er det 34 nye klassikere fra 1964 som står for tur.

...

Salmer på direkten

Carl-Andreas Næss og Skjeberg kirkekor er med på NRK-satsing