Sondre Hjertaas scoret det ene målet da Greåker vant 3-2 over Mysen 2 fredag kveld. Dette bildet er fra en kamp i 2011-sesongen. (Arkivfoto)

Masseslagsmål og Greåker-seier

Johnny Helgesen E-post
Publisert 21.09.2012 kl. 21:31 Oppdatert 21.09.2012 kl. 21:31

Tips en venn på e-post:(Greåker - Mysen 2 3-2) Antydningen til masseslagsmål som involverte sju-åtte spillere, var noe av det som satte sitt preg på kampen mellom Greåker og Mysen 2 i 5. divisjon, fredag kveld.

Situasjonen endte med at dommeren delte ut fire gule kort og ga Greåker frispark.

Det frisparket scoret de på, og gikk opp til en 3-1 ledelse. Det avgjorde nok også kampen selv om Mysen 2 reduserte fem minutter før slutt når ballen treffer tverrliggeren og deretter ryggen på keeper før den går i mål.

Greåker ledet 2-0 ved pause og hadde da kontroll på kampen. Men når Mysen 2 reduserer i andreomgangen oppstår det ny spenning. Greåkers mål ble scoret av Sondre Hjertaas, Can Yardin og Ardin Ahmeti.

Borgen tapte i Rakkestad

(Rakkestad - Borgen 1-0) Borgen gikk på et tap i 4. divisjonsoppgjøret mot Rakkestad i går kveld.

– Det var en jevnspilt kamp med kriging på midtbanen og lite sjanser. Det ble en typisk kamp der første mål vinner og det gjorde Rakkestad med et flott langskudd fra rundt 22 meter som endte godt opp i vinkelen, forteller sportslig leder i Borgen, Henrik Martinsen.

Les mer om:  Sport 

På forsiden nå