...
Trond Sollied ville ikke returnere til gresk fotball. Foto: Digitalsport

Takket nei til Olympiakos

Trond Sollied (53) var ønsket tilbake til greske Olympiakos, men fotballtreneren takket nei til tilbudet fra gamleklubben, skriver Dagsavisen.

Publisert 20.06.2012 kl 07:34 Oppdatert 20.06.2012 kl 08:04

Tips en venn på e-post:Sollied ledet Olympiakos til både cupgull og seriegull, men fikk sparken i desember 2006. Han er nå trener i belgiske Gent.

Olympiakos har fått en ny eier, forretningsmannen Evangelos Marinakos, og klubbpresidenten ville hente Sollied tilbake til Hellas.

– Ja, jeg har fått et tilbud, men av familiære og personlige årsaker har jeg takket nei, sier Sollied til Dagsavisen.

– Jeg har ett år igjen av kontrakten min med Gent, og den vil jeg fullføre. Men om ett år kan jeg være åpent for alt - også for en ny tid i Olympiakos, forteller den norske treneren.

Da Sollied avslo tilbudet, hentet Olympiakos i stedet portugiseren Leonardo Jardim. Han har skrevet under en toårskontrakt.

Olympiakos vant både den greske serien og cupen sist sesong. Ernesto Valverde Tejedor var trener i klubben, men han ønsket seg tilbake til spansk fotball og sluttet. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Fem trenere på 14 måneder

Ting skjer fort i den russiske KHL-klubben Lokomotiv Jaroslavl. Det har sarpingen Jonas Holøs fått erfare.

...

God Gleng-høst i vente

Etter en treg start på sesongen har publikum begynt å strømme til kulturscenen. Daglig leder Pål Antonsen venter mer trøkk utover høsten.

...

Qendrim kjøpte bil for første gang – ble lurt trill rundt

Qendrim Gashi (24) trodde han hadde kjøpt drømmebilen da han la 80.000 kroner på bordet for en Audi A3. I stedet har bilen blitt hans største mareritt.