...
Manglende innberetning av lønnen til Alexandr Dmitrijev er årsaken til at HBK nå er ilagt en bot på 25.000 kroner. Foto: Frode Johansen. RingBlad/ANB

Hønefoss godtar forelegg

Hønefoss Ballklubb har godtatt forelegget på 25.000 kroner.

Publisert 29.06.2012 kl 13:28 Oppdatert 29.06.2012 kl 13:41

Tips en venn på e-post:Årsaken er at klubben ikke innberettet lønn for den estiske spilleren Alexandr Dmitrjev, melder VG.

Skatt Øst reagerte på at den estiske landslagsspilleren hadde oppgitt en inntekt som var langt under sammenlignbare spillere i samme periode.

Spilleren brukte også det samme agentselskapet som tidligere Fredrikstad-spiller Raio Piiroja, da han skrev under for Hønefoss for drøyt fire år siden.

Skatt Øst gikk til anmeldelse av forholdet og politiet ila klubben er forelegg. Klubben har akseptert forelegger og anser saken som avsluttet. Ingen av klubbens ansatte eller tillitsvalgte straffes. Etterforskningen har ikke avdekket noe ulovlig ved selve avtalen mellom Hønefoss og Dmitrjev, skriver klubben på sine nettsider.

– Vi er glad for at ingen enkeltpersoner ansees å ha begått noe straffbart og at klubbens redegjørelse for sakens realiteter er lagt til grunn. Samtidig setter størrelsen på forelegget saken i riktig dimensjon. HBK har hele tiden ment at dette kun var en skattesak og at klubben ikke har gjort noe galt avtalemessig, sier styreleder i Hønefoss Ballklubb, Ivar Gunnar Lia. (ANB–NTB)

På forsiden nå


...

Ikke bare loff

Tollerne gjorde i sommer et stort beslag av innbakt narkotika.

...

Nytt produkt er med på å sikre framtiden til Borregaard-ansatte

De ansatte på Borregaard er svært positive til vedtaket om å satse 225 millioner kroner på et nytt produkt.

...

Kutter over halvparten av Stedsans-budsjettet

Nå vil Sarpsborg kommune selv på banen for å utvikle vandreteateret videre mot 2016.

...

Ruster til kamp

Sarpsborg-politikerne er rasende på sine kolleger i Fredrikstad og fylkeskommunen etter at de har fremmet en lang rekke innsigelser mot arealplanen.