...
Manglende innberetning av lønnen til Alexandr Dmitrijev er årsaken til at HBK nå er ilagt en bot på 25.000 kroner. Foto: Frode Johansen. RingBlad/ANB

Hønefoss godtar forelegg

Hønefoss Ballklubb har godtatt forelegget på 25.000 kroner.

Publisert 29.06.2012 kl 13:28 Oppdatert 29.06.2012 kl 13:41

Tips en venn på e-post:Årsaken er at klubben ikke innberettet lønn for den estiske spilleren Alexandr Dmitrjev, melder VG.

Skatt Øst reagerte på at den estiske landslagsspilleren hadde oppgitt en inntekt som var langt under sammenlignbare spillere i samme periode.

Spilleren brukte også det samme agentselskapet som tidligere Fredrikstad-spiller Raio Piiroja, da han skrev under for Hønefoss for drøyt fire år siden.

Skatt Øst gikk til anmeldelse av forholdet og politiet ila klubben er forelegg. Klubben har akseptert forelegger og anser saken som avsluttet. Ingen av klubbens ansatte eller tillitsvalgte straffes. Etterforskningen har ikke avdekket noe ulovlig ved selve avtalen mellom Hønefoss og Dmitrjev, skriver klubben på sine nettsider.

– Vi er glad for at ingen enkeltpersoner ansees å ha begått noe straffbart og at klubbens redegjørelse for sakens realiteter er lagt til grunn. Samtidig setter størrelsen på forelegget saken i riktig dimensjon. HBK har hele tiden ment at dette kun var en skattesak og at klubben ikke har gjort noe galt avtalemessig, sier styreleder i Hønefoss Ballklubb, Ivar Gunnar Lia. (ANB–NTB)

På forsiden nå


...

Kanskje kommer lyset i 2018

Rådmann Unni Skaar må kutte 93 millioner kroner i driftsbudsjettet neste år. Først i 2018 tror hun på et større handlingsrom.

...

Sarping blir ny landbruksdirektør

Nina Glomsrud Saxrud er ansatt som ny landbruksdirektør hos Fylkesmannen i Østfold etter Thor Bjønnes.

Vis oss dine bilder fra Halloween

Har du laget et skummelt gresskar, eller har funnet det perfekte kostymet? Da vil vi gjerne se det.