...
Italia-forsvareren Giorgio Chiellini var mandag tilbake i trening og kan bli klar til torsdagens EM-semifinale mot Tyskland. Foto: Christof Koepsel

Chiellini tilbake i trening

Italia-forsvareren Giorgio Chiellini var mandag tilbake i trening og kan bli klar til torsdagens EM-semifinale mot Tyskland.

Publisert 25.06.2012 kl 20:48 Oppdatert 25.06.2012 kl 20:50

Tips en venn på e-post:Midtstopperen gikk glipp av søndagens kvartfinale mot England på grunn av en lårskade. Italia vant på straffesparkkonkurranse og avanserte i turneringen. Til møtet med tyskerne håper landslagssjef Cesare Prandelli å ha sin mest brukte forsvarsspiller tilbake.

Likevel er det ikke gitt at Chiellini er sikret en plass i startelleveren. Leonardo Bonucci gjorde en solid jobb som erstatter søndag, og Juventus-spilleren kan dermed få kamp om plassen.

Prandelli må uansett klare seg uten suspenderte Christian Maggio torsdag. I tillegg er det usikkerhet rundt Daniele De Rossi og Ignazio Abate. Duoen hinket av banen med muskelskader mot England og skal skannes. (ANB-NTB)

På forsiden nå


UTSIKT TIL STADION: Selv om han nesten kan se kampene til FFK fra arbeidsplassen Spenst i Fredrikstad, er han sjelden å se der.

Står styrket tilbake etter år i kamp

NISO, Mikel, Piroja, Aftenposten. Hva er det med denne Yven-gutten som stadig skaper storm?

Falsk hjemmepleier på ferde

Viste fram en lapp der det sto Sarpsborg kommune – tilbød eldre kvinne massasje.