MÅLSCORERE: Både Mia Voltersvik (t.v) og Anne Marthe Birkeland ble målscorere borte mot Linderud-Grei. Her ved en tidligere anledning. Foto: Thomas Andersen.

Den sjette strake for 08-damene

(Linderud-Grei - Sarpsborg 08 1-5) Damelaget tok sin sjette strake seier i serien da de knuste Linderud-Grei på bortebane onsdag.
Mattias Klaussen E-post
Publisert 20.06.2012 kl 21:58 Oppdatert 20.06.2012 kl 21:58

Tips en venn på e-post:Etter fem strake seirer, og en plass på kvalifisering til toppserien, ville Sarpsborg 08 skaffe seg tre nye poeng i kampen om opprykk.

Middels førsteomgang

Førsteomgangen var preget av at det ikke var satt opp dommere til kampen, spillerne måtte derfor varme opp i tretti minutter ekstra.

– Vi blir litt preget av at det ikke møter opp dommere, men den første omgangen er en jevn omgang der vi klarer å sette to av sjansene våre med Mia (Voltersvik) og Anne Marthe (Birkeland), sier 08-trener Jon Erik Pettersen.

Talentene kom frem

I andre omgang klarte 08 å holde mye på ball, noe som gjør hjemmelagets spillere slitne. Dette utnyttet blåtrøyene fra Olavs by.

– Talentene i laget viser seg da de blir slitne, og vi er til slutt et bedre lag enn dem. Ut fra dette vinner vi 5-1 med scoringer fra Mia (2), Anne Marthe og Andrea Thun (2), fortsetter Pettersen. Sesongen videre ser lys ut for Sarpsborg 08.

– Dersom vi får tilbake noen fra skade, og vi spiller litt bedre fotball kan denne høsten bli utrolig morsom for vår del, avslutter Pettersen.

På forsiden nå


Tenker på gutten

En time etter at ledelsen ved Kulås barnehage fikk beskjed om at en gutt hadde fått hjernehinnebetennelse, begynte de å informere foreldre.