Circle K på Alvim vasket inn over 30.000 kroner til kreftsaken

BEST I FYLKET: Circle K-stasjonen på Alvim har samlet inn desidert mest penger til kreftsaken og blir dermed best i fylket.

BEST I FYLKET: Circle K-stasjonen på Alvim har samlet inn desidert mest penger til kreftsaken og blir dermed best i fylket. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Circle K på Alvim samlet inn 30.873 kroner i år, og ble dermed fylkets største bidragsyter til Rosa Sløyfe-aksjonen.

DEL

I hele oktober har Circle K-stasjonene i Østfold solgt bilvask, kaffe og andre varer til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Til sammen har fylkets stasjonskunder donert 204.282 kroner til kreftsaken.

Sarpsborg best i Østfold

Etter Sarpsborg fulgte Circle K E6-Rygge med 30.173 kroner, Circle K Østsiden i Fredrikstad med 26.720 kroner og Circle K Storebaug E6 i Moss med 25.485 kroner. På femteplass havnet Circle K E-18 Sekkelsten i Askim, som samlet inn 21.906 kroner.

Det beste av alt var å se engasjementet hos de ansatte. Alle var motiverte, og de støttet og pushet hverandre til å bli enda bedre.

Hava Lipjani hos Circle K Alvim.

Totalt har kjeden samlet inn mer enn 18 millioner kroner til Rosa Sløyfe-saken over en seksårsperiode.

I Sarpsborg er de ekstra stolte over å ha samlet inn mest i fylket.

– Det er bare helt sinnssykt gøy å være i toppen i Østfold, og ikke minst er vi stolte over at vi har samlet inn så mye penger til aksjonen. Vi hadde bestemt oss for å havne på pallen, men siden vi ikke har bilvaskemaskin trodde vi ikke vi ville nå helt opp i konkurransen med våre dyktige nabostasjoner, sier stasjonsdriver Hava Lipjani hos Circle K Alvim til Sarpsborg Arbeiderblad.

Stort engasjement

Det var liv på stasjonen i hele oktober, med rosa belysning på forplassen, ansatte i rosa T-skjorter og rosa pynt overalt.

Lipjani sørget for daglig sekundering, noe som drev fram konkurranseinstinktet i Sarpsborg.

– Det beste av alt var å se engasjementet hos de ansatte. Alle var motiverte, og de støttet og pushet hverandre til å bli enda bedre. Kundene stilte også opp, og mange donerte til og med flere ganger, sier hun.

– Jeg er kjempestolt

Norgessjef i Circle K, Christoffer Sundby er kjempestolt over at Østfold har samlet inn mest mulig penger til Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon.

– Jeg er kjempestolt. Kundene våre har vist en fantastisk givervilje, og våre forhandlere og stasjonsmedarbeidere har stått på for å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon, sier Sundby.

I flere år har Circle K-kundene vært blant landets største bidragsytere til Rosa Sløyfe. De 4,3 millioner kronene som er samlet inn i år går til forskning på senskader etter brystkreftbehandling.

Kundene har støttet årets aksjon ved å kjøpe bilvask, kaffe i rosa kopp, veganmuffins, refleks og rosa spylervæske.

– Engasjementet har vært rekordhøyt i år. Kampen mot brystkreft er noe som engasjerer oss veldig. De fleste kjenner noen som har hatt brystkreft, og vi opplever at både stasjonsdriverne, de ansatte og kundene ønsker Rosa Sløyfe-aksjonen velkommen hvert år, sier Sundby.

Disse stasjonene samlet inn mest i Østfold

  1. Circle K Alvim
  2. Circle K E6-Rygge
  3. Circle K Østsiden
  4. Circle K Storebaug E6
  5. Circle K E-18 Sekkelsten

Artikkeltags