– Jeg håper mange vil forstå hvor dyktige disse guttene er, og kommer på konsert! For disse gutta synger virkelig bra. Deres musikk er melodisk, og kul med skikkelig nydelige harmonier. De har en stil som de fleste vil like uansett alder, opplyser kantor Marianne Ervum i en pressemelding til SA.

Gruppa fra Nashville har fått gode terningkast og komplimenter fra andre profesjonelle musikere. Blant annet er de spådd å være countrymusikkens nye supergruppe av nettstedet Country Rebel.

Nå er de ute på sin første internasjonale turnè, og besøker kirken på Greåker torsdag kveld.

Harmoni

Chase McDaniel, Randy Austin, Chris Chavez og Blake Whitlock får stor oppmerksomhet i sjangeren sin, med musikalsk regi av Wayne Haun.

– Harmoni har alltid spilt en stor rolle i musikken for meg. Den trekker lytteren inn umiddelbart og får deg til å ville synge med. Noen ganger er det ganske uforklarlig. 4th and Main fortsetter den tradisjonen, sier Wayne Haun i pressemeldingen.

Haun er nominert ti ganger til Grammy-prisen og har vunnet BMI Music Award som produsent tre ganger.

Påvirket av landlige storheter Keith Whitley, The Oak Ridge Boys, Rascal Flatts, Garth Brooks, Tim McGraw og Keith Urban, tilbyr 4th and Main en rik lyd, kraftig og intrikat - enten de synger med akustisk gitar eller entrer en scene med et fullt band.

Møttes på låtskriversamling

Harmoni er kjernen i 4th and Main. To av vokalistene, McDaniel og Austin, møttes på en låtskriver-samling der de skrev "Love myself" sammen. Der oppstod drømmen om å spille og fremføre musikk profesjonelt.

– Jeg tror musikk er et universelt språk. Det har en evne til å få oss til å oppleve alle slags følelser. Det lar oss dele noen av våre vondeste følelser, og uttrykke våre største gleder og truimfer, uttaler Austin.