Hun vil leve av lidenskapen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

For Justine Maria Aase har det aldri vært et mål å bli berømt.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

BANDWAGON Justine Maria, som for tiden er aktuell med sangen «Handsome Boy» i låtkonkurransen Band-wagon, opererer som frilansmusiker, og forsøker å leve av dette, samt DJ-oppdrag. Hun har mange drømmer for framtiden, men det er håpet om å kunne leve av musikken som er viktigst for Justine Maria.

– Jeg har ingen behov for å bli kjendis, og jeg har aldri hatt den ambisjonen om å bli berømt. For meg er den største drømmen å få lov til å leve av musikken, forteller sarpingen, som tydelig har en brennende interesse for musikk.

– Og nå prøver jeg å leve av det, men det er ikke alltid det går så bra, fortsetter hun.

Allsidig artist

Justine Maria har alltid hatt lidenskapen for musikk, og har erfaring med flere instrumenter. Likevel er det vokal som har blitt hennes hovedinstrument.

– Jeg kan spille litt piano, bass og gitar, også har jeg spilt mye fløyte. Men det er det å synge, som jeg liker absolutt best, forteller musikeren.

Og det er ikke bare på instrumentfronten hun er allsidig, men Justine Maria har få begrensninger når det kommer til sjanger.

– Jeg synger både pop og opera, i tillegg til at jeg var med i et discoband for noen år siden. Også elsker jeg jo musikaler. Så jeg håper jo at jeg kan være en litt allsidig musiker, forteller hun.

Bred musikalsk erfaring

Den musikalske sarpingen har mye erfaring innenfor musikk, og har også utdannet seg innenfor området, med hovedfokus på vokal.

– Det er musikk jeg vil, kan og brenner for, forteller Justine Maria.

Likevel er hun ikke så sikker på sine sjanser i Bandwagon.

– Jeg tror vel egentlig ikke jeg har så store sjanser, men er jo lov å prøve seg, forteller hun, og tror at det kommer til å være stor konkurranse og mange dyktige musikere med i låtkonkurransen.

Til tross for at hun ikke har stor tro på at hun vinner, har hun fortsatt håpet på at det kan skje, og forbereder på sterke reaksjoner.

– Om jeg hadde vunnet tror jeg nesten jeg hadde besvimt. Da hadde jeg blitt så sinnssykt glad, forteller Justine Maria, som håper på en CD-utgivelse dersom hun skulle vinne Ramp-stipendet som en Bandwagon-artist eller band kan få med seg.

Inspirert av hverdagen

«Handsome Boy», sangen som Justine Maria deltar med i låtkonkurransen, handler om noe artisten nok tror mange jenter har opplevd.

– Sangen handler rett og slett om den kjekke fyren som kommer bort til deg på byen, med masse fine komplimenter, men egentlig bare vil ha deg med hjem for en natt, forteller Justine Maria om låten sammen med en annen musiker.

– Så slik blir jeg jo egentlig inspirert av ting som skjer med meg, og hverdagen, avslutter musikeren.

Artikkeltags