SA inviterer til stor låtkonkurranse

TALENTER: SA inviterer band og artister til å laste opp låter som kan være med i den nasjonale talentkonkurransen Bandwagon.

TALENTER: SA inviterer band og artister til å laste opp låter som kan være med i den nasjonale talentkonkurransen Bandwagon. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Lokale band og artister kan vinne heder, ære - og 250.000 kroner!

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Har du en god låt på lager bør du lese videre. Den kan nemlig være din billett til deltakelse i Norsk rockeuke, proff innspilling av låte, spilleliste på Wimp og et stipend på hele 250.000 kroner.

Sarpsborg Arbeiderblad inviterer nemlig lokale band og artister til å delta i en nasjonal låtkonkurranse ved navn Bandwagon. Bandwagon er til for ferske og uetablerte artister og band. Den starter lokalt, fortsetter regionalt og ender i en nasjonal finale 3. november.

Sarpsborg Arbeiderblad samarbeider med andre aviser over hele landet om denne konkurransen. Vi vil plukke ut lokale band og artister som skal delta i en regional finale i Østfold, og deretter vil altså vinnerne derfra delta i hovedfinalen, som avholdes under Norsk rockeuke i Namsos i november. Finalistene i den nasjonale finalen vil få delta på seminarer og konserter under Norsk rockuke og få sine låter på spilleliste på Wimp.

Hovedvinneren får spille inn sin låt profesjonelt og får oppfølging fra Rock City på veien til å bli en etablert artist.

Alle som deltar i Bandwagon har dessuten mulighet til å vinne et stipend på hele 250.000 kroner. Ramp-stipendet tildeles en artist eller et band med et stort talent og klare tanker om hvordan han/hun/de skal utvikle karrieren sin. Det er innstiftet av Åge Aleksandersen, SpareBank1 SMN og Rock City og tildeles en av Bandwagon-deltakerne.

Etter hvert som lokale bidragsytere publiserer sine låter (vi ønsker altså egenskrevne låter, ikke coverlåter i denne konkurransen), vil Sarpsborg Arbeiderblad omtale et utvalg av dem på sa.no og i papirutgaven av Sarpsborg Arbeiderblad.

Artikkeltags