Stenger planovergangen på Vesteng i helgen

PÅ SPORET: Bane NOR skal utføre utbedringsarbeid på planovergangen på Vesteng ved Sandesund. Det kan by på utfordringer for de som skal på Sparta-kampen lørdag.

PÅ SPORET: Bane NOR skal utføre utbedringsarbeid på planovergangen på Vesteng ved Sandesund. Det kan by på utfordringer for de som skal på Sparta-kampen lørdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Samtidig som Sparta frister med gratis inngang til hjemmekampen mot Vålerenga i Sparta Amfi lørdag, stenger Bane NOR planovergangen på Vesteng i tidsrommet 08.00 til 20.00.

DEL

Årsaken er på grunn av utbedringsarbeid på planovergangen.

Det skriver Bane NOR på sine nettsider.

Arbeid flere steder

Hele helgen skal det nemlig jobbes høyt og lavt i regi av Bane NOR på hele Østfoldbanen, samt deler av Sørlandsbanen. Ifølge nettsidene skal en rekke små og store oppgaver knyttet til utbygging, fornyelse og vedlikehold stå på programmet.

– Dette er viktige jobber som bidrar til bedre komfort, høyere driftssikkerhet og bedre punktlighet, opplyser Bane NOR.

Østfoldbanen vil blant annet være stengt mellom Oslo S og Mysen/Kornsjø i perioden fra lørdag 13. oktober til søndag 14. oktober i tidsrommet 02.00 til 14.00. Lenger sør, nærmere bestemt ved Rolvsøysundbru skal det jobbes med nye gangbaner, samt utbedringsarbeid på Vesteng planovergang ved Sandesund.

Alternative ruter

Dette arbeidet kan by på utfordringer for dem som ønsker å få med seg årets enkroneskamp i Sparta Amfi. Som SA skrev tidligere denne uka er enkroneskampen et samarbeid mellom Sparta Elite og Ungdom, i tillegg til Kirkens Bymisjon.

For å unngå utfordringer i trafikken, kan det være lurt å finne alternative ruter.

Bane NOR minner om at det er forbudt å ferdes i og langs sporet utenom godkjente planoverganger.

– Selv om togtrafikken er innstilt, kan det når som helst komme arbeidstog på strekningene, skriver de på sine nettsider.

SKILT: Arbeidet varsles med skilt, her ved innkjøringen i Industriveien.

SKILT: Arbeidet varsles med skilt, her ved innkjøringen i Industriveien. Foto:

Artikkeltags