Gå til sidens hovedinnhold

Heftig band til Bede

Artikkelen er over 6 år gammel

Suksessbandet Top Cats har aldri spilt i Norge. Nå kommer de til Bedemarten.

– Dette har vi brukt to måneder på å lande, sier den nyansatte festivalsjefen for Bedemarten, Tor Erik «Totto» Håkonsen til Sarpsborg Arbeideblad.

«Totto» Håkonsen har tro på at Top Cat vil være med på å revitalisere fredagskvelden under populære Bedemarten.
– Tradisjonelt har vi kjørt ren svensktopp på fredagene. Nå satser vi litt bredere, samtidig som vi håper å beholde det publikummet som alltid har besøkt oss på fredagskveldene.

Solgt til gull

Top Cats spiller moderne rockabillymusikk. De har en stor fanskare både i Sverige, Finland og Norge, men har stort sett holdt konserten i hjemlandet.
– Vi vet at Top Cats har mange tilhengere i mange miljøer her i Norge. Forhåpentligvis vil mange av disse besøke oss denne kvelden, sier Tor Erik Håkonsen.

LES OGSÅ: Bedemarten flytter «innendørs»

Top Cats har gjort stor suksess i hjemlandet blant annet gjennom Grand Prix-deltakelse. Bandets utgivelser har solgt til gull.

Det kommer mer!

I tillegg til Top Cats, lover festivalsjef Håkonsen et annet skikkelig trekkplaster på Bedemartens første «voksendag» 14. august.
– Om ikke lenge vil vi slippe en nyhet til. Det bandet tilhører en litt annen sjanger enn Top Cats, men vi har stor tro på at de sammen vil gi oss et skikkelig løft, avslutter en optimistisk Tor Erik Håkonsen.

Kommentarer til denne saken