Shell på Kurland blir YX igjen

FRA SHELL TIL YX: Første uka i desember blir Shell-stasjonen til Ole Jørgen Kristiansen på Kurland, omprofilert til YX-stasjon.

FRA SHELL TIL YX: Første uka i desember blir Shell-stasjonen til Ole Jørgen Kristiansen på Kurland, omprofilert til YX-stasjon. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Shell-stasjonen på Kurland skal omprofileres til YX-stasjon igjen første uka i desember.

DEL

For ti år siden kjøpte Reitan-gruppen opp YX- og Uno-X-kjedene. Da ble bensinstasjonen på Kurland omprofilert fra YX-stasjon til Shell-stasjon. Nå skal den igjen bli YX-stasjon.

85 stasjoner

– Det er avtalen med Shell som nå går ut. Fra Kristiansand i sør til Mo i Rana i nord skal vi omprofilere 85 Shell-stasjoner med 7-Eleven butikk til YX-stasjoner. Omprofileringen starter i løpet av fire uker, og skal være ferdig innen utgangen av februar. For stasjonen på Kurland er det første uka i desember omprofileringen vil bli gjort, forteller prosjektleder i Reitan-gruppen Eli Rekstad, til Sarpsborg Arbeiderblad.

Ingen endring

– Kundene vil ikke merke de stor endringene. 7-Eleven butikken blir som den er i dag. Det er drivstoffleverandøren som endres, og med det kortene som kundene kan bruke. Dette blir spennende og jeg gleder meg, sier Ole Jørgen Kristiansen som driver stasjonen på Kurland som franchisetaker.

Artikkeltags