Nok en storkontrakt til rørleggerbedrift

SOLIDE OPPDRAG: Avdelingssjef Gunnar Alvin er fornøyd med at avdelingen i Sarpsborg har fått enda ett solid oppdrag for AF Bygg i Oslo.

SOLIDE OPPDRAG: Avdelingssjef Gunnar Alvin er fornøyd med at avdelingen i Sarpsborg har fått enda ett solid oppdrag for AF Bygg i Oslo. Foto:

Prosjektavdelingen til Assemblin på Bjørnstad har hanket inn kontrakter på løpende bånd. Den siste er på 50 millioner kroner.

DEL

- Vi skal levere sanitær-, varme- og sprinkleranlegg til vårt tredje felt på boligprosjektet Lillo Gård i Nydalen i Oslo, opplyser avdelingssjef Gunnar Alvin i Assemblin Rør Prosjekt Sarpsborg i en melding til Sarpsborg Arbeiderblad.

Han opplever 2017 som et svært godt år.  Ordrereserven inn i det nye året er på 160 millioner kroner.

Assemblin er allerede i full jobb på Lillo Gård i Oslo. Rett over nyttår fikk de rørkontrakten for feltene B1 og B2, hvor 183 leiligheter skal være innflytningsklare i løpet av 2019.

I høst fikk de i tillegg kontrakten for felt A, som består av 241 leiligheter fordelt på 7 blokker, inklusiv underetasje med garasjeanlegg, tekniske rom, boder og tusen kvadratmeter barnehage. Her er prosjekteringen startet, med planlagt ferdigstillelse 3. kvartal 2020.

- Vi har fått mange store og solide oppdrag i løpet av det siste året, men kontraktene med AF Bygg om VVS-installasjonene på Lillo Gård veier ekstra tungt. Bare denne siste kontrakten om felt A har en verdi på over 50 millioner kroner og er den desidert største enkeltkontrakten vår i 2017, sier Gunnar Alvin.

Artikkeltags