Nye problemer for naboene i Bakkegata

STENGT: Park & Anlegg hadde stengt av hele Elvegata med stein 16. mai. Det førte til en skarp reaksjon fra kommunen.

STENGT: Park & Anlegg hadde stengt av hele Elvegata med stein 16. mai. Det førte til en skarp reaksjon fra kommunen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Utbyggingen av Bakkegata 6 i Sandesund skaper stadig problemer for naboene.

DEL

Under utgravingen i slutten av november i fjor begynte tomta å rase ut og naboer måtte evakueres. Det førte til at ansvarlig utførende for arbeidene, TR Bygg, Anlegg og Eiendom, mistet ansvaret for dette prosjektet og ble senere ilagt en advarsel fra Sarpsborg kommune.

Utbyggerne Lars Aarum og Danijela Andelic fikk starte opp igjen utbyggingen i slutten av februar, nå med nye entreprenører. Men nok en gang har entreprenøren ikke klart å forholde seg til rammene de har fått. 16. mai hadde Park & Anlegg stengt av hele Elvegata med stein. Det førte til en skarp reaksjon fra Sarpsborg kommune der de ga Park & Anlegg klar beskjed om at passasjen skulle gjenopprettes for mye trafikanter med umiddelbar virkning. Hvis ikke det ble gjort ville kommunen leie inn et annet firma til å utføre arbeidet, og trekke tilbake gravetillatelsen til Park & Anlegg. Passasjen ble gjenåpnet samme dag.

Artikkeltags