Falleferdig uthus til fare for mennesker og dyr

FALLEFERDIG: Uthuset i Sandesund terrasse 20 er i svært dårlig stand og naboer frykter for at det er til fare for både mennesker og dyr. Nå vil eierne rive det, etter at kommunen har varslet tilsynssak.

FALLEFERDIG: Uthuset i Sandesund terrasse 20 er i svært dårlig stand og naboer frykter for at det er til fare for både mennesker og dyr. Nå vil eierne rive det, etter at kommunen har varslet tilsynssak. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Naboer mener at det falleferdige uthuset er til fare for mennesker og dyr. Nå vil eierne, Vestengveien Eiendomsutvikling, rive uthuset.

DEL

Det er i Sandesund terrasse 20 det falleferdige uthuset står. Som bildet viser er det lite igjen av taket, og naboer frykter for at det er til fare for både mennesker og dyr.

Tilsynssak

Det er eiendomsselskapet Vestengveien Eiendomsutvikling som eier eiendommen. Etter en bekymringsmelding har Sarpsborg kommune varslet eierne om at en vil opprette en tilsynssak. Dan Levi Berg i Vestengveien Eiendomsutvikling sier i en epost til kommunen at han var på eiendommen for en god stund siden og merket seg uthuset.

– Det var ikke bra, det skulle vært revet, sier han i eposten til kommunen.

Vil rive

– Vi vil rive uthuset så snart rivetillatelsen er på plass. Rivingen er søknadspliktig, og vi har bestilt naboliste for å kunne gi nabovarsel, sier Levi Berg til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Hvilke planer har dere for eiendommen?

– Vestengveien Eiendomsutvikling har kjøpt mange eiendommer de siste årene noe som har gjort porteføljen stor. Jeg kan ikke si noe konkret om denne eiendommen. Det er andre eiendommer som står høyere på lista, sier Levi Berg.

Artikkeltags