Velkommen til Byggmagasinet i Sarpsborg

DEL

Byggmagasinet i Sarpsborg presenterer et lite spekter av den utrolige bredden som finnes innenfor byggebransjen i fylket.

Våren er endelig kommet og det kribler i fingrene etter å sette i gang med uteområdene.

På de neste sidene vil ulike firmaer presentere seg, sine særegenheter og noe av det store utvalget av tjenester de tilbyr. Dette er solide firmaer med lokal forankring, og som er stolte av å bidra til oppbyggingen av Sarpsborg og omegn.

Bolig og bomiljø er viktig for bedre livskvalitet. I 73 år har Sarpsborgs og Omegn Boligbyggelag (SOBBL) skapt boliger du virkelig trives i. Nå er de i gang med to store prosjekter på boenheter med attraktiv beliggenhet i hjertet av Sarpsborg!

I Borgen Farvehandel er det ille koselig. Butikken, som i dag drives av andre generasjon, anses som byens hyggeligste sted å handle. Kundene ønskes velkommen inn med et smil. Nå står kunnskapsrike medarbeidere klare til å hjelpe deg med våroppussingen.

Det er alltid noen som har behov for henger eller stillas. Leiekostnadene er generelt sett høye. Men ikke hos Leid.no. De tilbyr den laveste prisen og den beste servicen. Bestillingen gjør du på nett, så er det bare å hente varene – akkurat når det passer deg!

Felles for alle bedriftene er at de er opptatt av det lokale, service og stolte av faget sitt. De bistår deg i prosessen og kommer gjerne med gode råd og tips som gir den beste løsning – uansett om prosjektet er lite eller stort.

Vi håper du får glede av magasinet og at du vil støtte opp om det lokale næringslivet!

Katharina Wiig, innholdsskribent, Amedia SMB


Artikkeltags