Hyller jubileumsbyen i levende bilder

Hyllest til Sarpsborg, laget av Henrik Michel Vollengen.

Artikkelen er over 3 år gammel

Henrik Michel Vollengen elsker hjembyen sin og er imponert over hva sarpingene har fått til i jubileumsåret. Nå hyller han Sarpsborg i en egen jubileumsvideo.

DEL

Tidligere denne uka publiserte Henrik Michel Vollengen videoen «Sarpsborg1000år» på YouTube. Når disse linjer skrives, har den hatt nesten 1.392 seere. Rundt 1.000 så filmen det første døgnet den lå ute.

En vakker hyllest

Videoen er en vakker hyllest til Sarpsborg og en oppsummering av 1.000-årsfeiringen så langt. Men hvordan fikk 39-åringen ideen til videoen?

– Det begynte med julegateåpningen i fjor. Jeg filmet litt og syntes det var et veldig bra opplegg. Også var det så mye folk og så god stemning i sentrum. Jeg ble virkelig imponert, sier Vollengen, som til daglig er IT-konsulent, men som driver med video og videoredigering på hobbybasis.

– Også elsker jeg tekniske duppeditter. Da er det jo morsomt med droner og slikt, smiler han.

Skryter av sarpingene

Han har naturlig nok ikke fått deltatt på alle arrangementene knyttet til byjubileet, men har fått med seg en god del.

– Det beste med Sarpsborg er samholdet blant folk. Og i forbindelse med jubileet synes jeg det er blitt utrolig fint her, blant annet på torget, i Østre bydel og i Glengshølen. Det er også veldig morsomt å se hvordan sarpingene har tatt i bruk de nyopprustede områdene og hvor flinke folk er til å stille opp på jubileumsarrangementene, sier Vollengen entusiastisk.

Han har fått lov av Stian Joneid og Jonas Groth å bruke deres musikk i videoen, noe han synes er stor stas.

– Jeg har fått veldig mye positiv respons på videoen, og det er veldig artig, sier videoskaperen.

Du kan se videoen øverst i denne artikkelen.

Artikkeltags