Gå til sidens hovedinnhold

Fotballfrue flytter hjem til Sarpsborg

Artikkelen er over 5 år gammel

Caroline Berg Eriksen og hennes fotballektemann Lars Kristian Eriksen har kjøpt luksusvilla i Kulås-parken.

Caroline Berg Eriksen, også kjent som Fotballfrue, er vokst opp i Sarpsborg og flytter nå tilbake til sin hjemby sammen med familien sin. Det har SA fått bekreftet fra sikre kilder.

Fredag kveld bekrefter også Berg Eriksen selv dette på sin egen blogg.

Der skriver hun at hun ble litt overrasket over å lese at SA kunne bekrefte boligkjøpet fra sikre kilder, og at hun aller helst ville fortelle om boligkjøpet selv.

– Ikke vet jeg hvem disse sikre kildene er, men på grunn av fotballen og Lars-Kristian hadde det absolutt beste vært å vente til sesongen var over med å fortelle det. Hvor han skal spille neste år og hva som skjer på den fronten er vi ennå ikke hundre prosent sikre på, skriver hun videre.

Solgte boligen i Siljan

Caroline Berg Eriksen, som er kjent for sin suksessblogg «Fotballfrue», er gift med fotballspilleren Lars Kristian Eriksen. Han har spilt for klubben Odd de siste årene, men kommer opprinnelig fra Ålesund.

Sammen har de døtrene Nelia (2,5 år) og Náia som ble født for litt over to uker siden.

Ekteparet solgte nylig sin villa i Siljan i Telemark.

Les også

Her skal «Fotballfrue» og familien bo

SA har forsøkt å nå både Caroline Berg Eriksen og hennes manager Peter Peters, men uten hell.

Solgt under prisantydning

Luksusvillaen de har kjøpt i Sarpsborg ligger i Arne Meidells vei. Boligen ligger vakkert til like inntil Kulåsparken. Prisantydningen var på 8,5 millioner kroner og selgerne er Kai Erik Johannessen og Nina Aandahl Marcussen.

De har bodd i boligen sammen med sine to barn siden 2014.

Villaen ble solgt 400.000 kroner under prisantydning. Caroline Berg Eriksen og Lars Kristian Eriksen har betalt 8,1 millioner kroner for boligen.

 

Kommentarer til denne saken