Gå til sidens hovedinnhold

Følg Lene og Jonas på veien til Ullevaal

Se opptak av SA.TVs direktesending fra Sarpsborg torg. Vi lader opp til cupfinalen med spennende gjester og mye engasjement i vårt omriesende studio. Lørdag var vi på torget.

Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag reiser Jonas Groth og Lene Julsen ut med SAs cupfinale-bobil for å lodde stemningen i Sarpsborg i forkant av cupfinalen.

Bobilen skal brukes hver dag når SA sender TV-show den siste uka før cupfinalen på sa.tv. Det hele tyvstarter med sending fra Sarpsborg torg lørdag formiddag.

– Skal skape stemning

Programledere for SAs daglige direktesendinger lørdag 25. november, samt mandag 27. november til fredag 1. desember, er allerede nevnte Lene Julsen og Jonas Groth.

– Dette blir veldig spennende. Vi skal først og fremst prøve å inkludere hele byen og skape god stemning gjennom hele uka i forkant av cupfinalen på Ullevaal, forteller Lene Julsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

I løpet av de kommende dagene skal de lodde stemningen i Olavs by – i bobilen som skal fungere som et ambulerende studio, de siste dagene fram mot cupfinalen søndag 3. desember.

Ulike lokasjoner

Første stoppested er Sarpsborg torg lørdag formiddag. Mandag 27. november går ferden til Toyota Sarpsborg, før de ruller videre til Åråsen på Lillestrøm. Onsdag besøker de Greåker, og torsdag legges turen innom Grålum skole – før det hele avsluttes på Amfi Borg, fredag 1. desember.

– Jeg er litt nervøs, men jeg føler vi har fått tak i mange spennende gjester. Vi håper sarpingene vil følge oss på ferden, sier Lene Julsen.

Flere overraskelser

– Jeg skal stå for det journalistiske, mens Jonas blir «showmannen», og skal sørge for underholdning og mye sprell, forklarer hun videre.

– Det blir konkurranser og flere overraskelser, så følg med på sa.no, avslutter en hemmelighetsfull Lene Julsen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.