↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 16 85 12

Vakt: 915 56 024

Faks: 69 16 86 50

Besøksadresse

Delebekkveien 10
1747 SKJEBERG
  1. Beskrivelse

Velkommen til Marits Rideskole
Marits Rideskole ligger flott til i Skjeberg, ca 12 km fra Sarpsborg. Senteret er en del av gården Delebekk som ligger innerst i Skjebergkilen. Marits Rideskole tilbyr ridekurs på alle nivåer, for ryttere i alle aldere. Vi har egne uker med rideleir om sommeren, weekendkurs både høst, vinter og vår, samt ukentlige ridekurs utenom ferier. Marits Rideskole er en av landets få rideskoler som er autorisert til trestjerners rideskole og rideleir i henhold til Norges Rytterforbunds forskrifter. Tre stjerner er høyeste autorisasjon. I vurderingen er blant annet kvaliteten på ridesenteret/innkvartering, instruktørene, kurstilbudet og skolehestene blitt vurdert. Sikkerhet er også et viktig punkt det fokuseres på.
I tillegg til ridekurs i form av ukentlig rideskole, sommerkurs og weekendkurs, tar vi imot hester til tilridning, og tilbyr privat oppstalling på ridesenteret.

Hestene og stallene
Vi har både ponnier og hester av forskjellige raser. Vi har bl.a. New Forest, Connemara, Fullblods, Halvblods, Kaldblods og Araber. Ridesenteret har hester med gode ferdigheter i både sprang og dressur. De som ønsker det kan ta med sin egen hest. Alle hestene er oppstallet på boks.

Hest til tilridning
Vi tar imot hester til tilridning. Hesten rides fem dager i uken, og går i luftegård hver dag. Alle hester oppstalles på boks med vindu. I tillegg kan de også gå i skrittemaskin.
En måneds tilridning/innridning koster kr 6000,- eksl. mva.