↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 11 94 00

Besøksadresse

Jerpeveien 5
1711 SARPSBORG
  1. Beskrivelse

Velkommen til Malermester Pål-Andrè Eriksen A/S

Malermester Pål-Andrè Eriksen ble etablert i 1998. Vi startet med 3 ansatte og har hatt en jevn og fin utvikling frem til driftsåret 2006.

I 2006 omorganiserte vi enkeltmannsforetaket til et aksjeselskap(AS). Firmaet har i årene 2006-2008 gjennomgått en stor omorganisering. Vi har flyttet inn i nye kontorer og lager som ligger sentralt i Sarpsborg. Samtidig i denne perioden investerte vi også i maskiner og annet proff verktøy som gjør at vi er i stand til å satse større og bedre mot prosjekt markedet.

Malermester Pål-Andrè Eriksen AS øker stadig og vi er for tiden 18 ansatt fordelt på 2 lærlinger, 3 byggtapetserere/ gulvleggere, 3 flisleggere, 9 malere og 1 malermester.

Vi tilbyr tradisjonelle malertjenester, gulvlegging og flisarbeide utvendig som innvendig. Vi satser både på privat,- og mot prosjekt markedet.

Vi er en fremadstormende gjeng som liker utfordringer og ser godt mot fremtiden. Vårt mål er og gi god service, fleksibilitet og god oppfølging.


Kompetanse og service, trygghet for deg.
Pål-André Eriksen AS har i dag kvalifiserte arbeidstakere med stor erfaring fra både privat,- og mot prosjektmarkedet. Vi leverer flinke kvalifiserte arbeidstakere som er dyktige på det de blir satt til. Med høyt engasjement fra våre ansatte leverer vi alt innen maling, tapetsering, gulvlegging og sparkling både utvendig som innvendig.

Vi setter også Helse Miljø og Sikkert på dagsorden (HMS). Det er viktig at både arbeidstakere og du som kunde skal vite at vi har HMS i fokus.

  • Innarbeidete arbeidsrutiner.
  • Ansvarsfordeling.
  • Forebygging av sykefravær/oppfølging av sykmeldte.
  • Risikovurdering, ulykker og nestenulykker.


Malermester Pål-André Eriksen AS forsøker å være fremtidsrettet bedrift og i forkant av utvikling innen bransjen. Vi har investert i mye nytt utstyr, blant annet maler,- sparkel sprøytemaskiner. Vi er opptatt av å tenke nytt og er ikke redd for å prøve nye arbeidsmetoder eller verktøy. I dag er fokus på kvalitet og sikkerhet satt på dagsorden. Vi holder derfor fokus på dette. Bedriften setter fokus på kommunikasjonen, kursing og holder er oppdatert på nye krav og forskrifter.

Ta kontakt for en uforpliktende hyggelig prat!

Godkjenninger og sertifiseringer