↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 13 98 70

Besøksadresse

Tunev 8
1710 SARPSBORG
  1. Beskrivelse

Tor Johansen Elektriske AS er en lokal elektroentreprenør som vil gi deg kvalitet i montasje og kundebehandling. Vi er medlem av Elfag, Norges største elektrikerkjede. Elfag-kjeden består av mer enn 230 seriøse og profesjonelle installasjonsbedrifter på mer 260 steder i Norge. Vi og Elfag vet hvor viktig det er å sette kunden i sentrum og satser på et godt og varig forhold til våre kunder, enten du er stor eller liten.

Vår bedrift leverer alle typer varer og tjenester som du forventer å finne hos en profesjonell installasjonsbedrift. Vi ønsker å gi våre kunder det beste når det gjelder sikkerhet og kvalitet på utført arbeide. Elfag-kjeden samarbeider med leverandører som er kjent for gode produkter og som har bevist at deres produkter kan møte høye krav til driftssikkerhet, design og funksjonalitet.

Elfag-kjeden er den eneste elektrikerkjeden i Norge som tilbyr kunden en sikkerhet, Elfag-avtalen. Elfag-avtalen er egentlig et løfte,  om at våre ansatte gjør jobben til avtalt pris og til avtalt tid, så sant det ikke foreligger dramatisk uforutsette
omstendigheter eller at forutsetningene for jobben er blitt endret underveis. I så fall skal du få et nytt kostnadsoverslag, før eventuelle ekstra kostnader påløper. Slik kan du føle deg trygg på oss og Elfag. Du kan være trygg på at jobben  blir gjort forskriftsmessig, og at den ferdigstilles til riktig tid og til avtalt pris.

Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper deg med å gjøre hjemmet eller arbeidsplassen din til et triveligere, tryggere og mer funksjonelt sted å være.
ELFAG NÅR DU TRENGER ELEKTRIKER

Tor Johansen Elektriske AS


Besøks adresse:
Tuneveien 8
1705 Sarpsborg

Postboks 1108
1710 Sarpsborg

Tlf: 69 13 98 70
Fax 69 13 98 71

post@torjohansenelektriske.no

Godkjenninger og sertifiseringer

  • Installatør Nelfo logo