↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 35 40 40

Faks: 69 35 40 41

Besøksadresse

Strykerveien 3
1658 TORP
  1. Beskrivelse

Alt av VVS- og rørleggertjenester.
Bolig og industri.

Ring Ken Molteberg på vår vakttelefon: 98298569

Siden starten i 1948 har Borge Rør AS etablert en solid faghandel innen VVS/VS. Med solide håndverkstradisjoner i bedriftens ryggrad, har filosofien stadig vært den samme: Kvalitet i alle ledd.
Gjennom gode relasjoner har vi underveis befestet vår posisjon i vår bransje. Dette fordi vi har tilknyttet oss solide medarbeidere med engasjement, kunnskap og service som naturlige redskaper i hverdagen. Gjennom ledende

merkevareleverandører er vi sikre på at vår kvalitetsprofil blir holdt i hevd.

Optimale løsninger
Borge Rør utfører alle former for rørinstallasjoner for industri- og privatmarkedet.

Først og fremst er vi en tradisjonsbedrift med solide røtter i lokalmiljøet. For oss er det viktig å holde rørleggerarbeid i hevd. Allsidig kunnskap og årelang erfaring er bedriftens ryggrad, og vi søker hele tiden  å utvikle oss i takt med omgivelsene. Vi ønsker å være kjent for å skape gode, praktiske og økonomisk givende løsninger. Vi er en servicebedrift med fokus på kundens individuelle behov. Hos oss, som totalleverandør, får du personlig veiledning og hjelp til prosjektering, planlegging og utførelse. Og selvfølgelig oppfølging i etterkant. Gjennom tiden har vi vært involvert i en rekke interessante prosjekter - ikke minst utbygging av skoler, prosjekter for næringsmiddelindustrier, samt en rekke leilighetsprosjekter.

Hos oss treffer du en blanding av garvede fagfolk og lærlingekrefter, som gir en fin balanse i miljøet, og bra kontinuitet i prosjektstyringen.

I Borge Rør tas beslutninger direkte i alle ledd, og tonen er personlig. Vi jobber på lik linje mot felles mål og resultater.

Vi vet at fornøyde kunder er vår gjennomføringsgaranti!

Godkjenninger og sertifiseringer