↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 31 00 44 / 909 77 240

Besøksadresse

Myrveien 10
1640 RÅDE
  1. Beskrivelse

Hei alle busselskere! Vi vil takke alle dere som reiste med oss i 2013 og håper dere hadde en fin tur med oss og en masse opplevelser.
Nå er tiden inne for å planlegge høsten og neste års ferie. Vi er endelig ferdig med katalogen for 2014 og kan sende ut denne oversikten som du holder i hånda. Er det noe som interesserer så er det bare å ta kontakt så sender vi en katalog.
Vi fikk jo ny buss i fjor høst. Det var noen som fikk prøvd den allerede da i.o.m. at den var på vei til Norge fra fabrikken i Ulm da gruppa fra Spania var på vei hjem. De møttes i Tyskland  og det var noen som fikk "prøvesove"  bussen på vei mot Kiel.  Vi har fått mye skryt av den bussen, så bli med og opplev det selv!

Som dere ser er det bare en bussavgang på langtidsferie til Benidorm. Vi må bare erkjenne at antall reisende med buss på de lange turene bare blir færre og færre som årene går. Og det må vi ta konsekvensen av. Vi har byttet hovedhotell i Benidorm til Hotel Flash. Det ligger like bortenfor Hotel Presidente, og like langt fra vannet. Men vil du/dere til Los Alamos er det ikke noe problem. For dere som velger fly vil det følge med en reiseleder, så dere ikke skal ha noen problemer og kan føle dere trygge.
Vi reiser til Croatia i mnd.skiftet april/mai og denne gangen skal vi bo på Hotel Radisson Blu 5 stjerners like utenfor sentrum av Split. Her er det gratis Spa-avdeling inklusive Fitnes Club. Innendørs og utendørs svømmebasseng m.m. Vi har også tilbud på Apartments denne gangen. Det ligger ikke så veldig langt fra hotellet og heter Apartment Tudor. Vi skal besøke "Ørneredet" på vei nedover. Det var jo sommerboligen til Hitler. Det er en utrolig flott opplevelse, vel og merke hvis det er klarvær. Huset ligger jo på en ganske så høy fjelltopp. Ellers er det ikke så mye nytt bortsett fra Whisky-turen til Danmark. Må være midt i blinken for de som liker whisky. :-)
Vi ønsker dere velkommen til å være med oss på tur. Lang eller kort. Med masse inntrykk og opplevelse.
Marit og Roger