↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 38 54 40
938 85 051

Besøksadresse

Kirkegata 29
1721 SARPSBORG
  1. Beskrivelse

JØLSTAD BEGRAVELSESBYRÅ FREDRIKSTAD og OMEGN

Farmannsgate 10Velkommen til Jølstad Begravelsesbyrå Fredrikstad og omegn.

Vi er et lokaleid familiedrevet begravelsesbyrå i Fredrikstad og omegn. I 1889 ble Lisleby likkisteforretning startet, som senere ble til Andresen begravelsesbyrå, og er dermed et av landets eldste begravelsesbyråer. I 2001 valgte vi å bli kjedemedlemmer hos Jølstad. Dette er for oss vårt kvalitetsstempel med alle de krav som stilles for kunne være en del av Jølstad.

Døgnbemannet vakttelefon og egen hentetjeneste
Vår vakttelefon for informasjon, avtaler og hentetjeneste er bemannet hele døgnet, også i helger og høytider. Du kan ringe oss når som helst ved behov for hjelp eller for å gjøre en avtale om en samtale. Vår hentetjeneste er i beredskap hele døgnet.

Vi holder til i Farmannsgate 10 midt i sentrum i Fredrikstad, og i dette området har vi vært i mange tiår. Vi anbefaler parkering i parkeringshuset under St. Hansfjellet som ligger rett ved siden av kontoret vårt. Vi tilbyr også hjemmebesøk dersom det er ønskelig.

Vi betjener hovedsaklig Fredrikstad, Onsøy, Rolvsøy, Borge, Kråkerøy, Hvaler, Råde og Rygge.

Tilretteleggelse for alle type seremonier og ønsker
Vi tilrettelegger for alle typer seremonier, og har også egne gravferdstalere dersom det er ønskelige med en alternativ tilrettelagt seremoni. Det er mye å ta stilling til, men det praktiske kan vi hjelpe til med. Vi veileder etter personlige og økonomiske ønsker.

I tillegg har vi god kompetanse med forsendelser av kister både innenlands og utenlands. Takket være vårt kjedemedlemskap, har vi en egen forsendelsesavdeling som bistår oss ved behov. Vi bistår også med gravstein, inskripsjoner, gravlykter, lys og selvvanningskasser til gravstedene.

Ingen mennesker er like, hvorfor skal begravelser være det?

Undervisning til konfirmasjon og på skoler
Er det ønskelig med undervisning, bistår vi også med dette. Innehaver av begravelsesbyrået, Benjamin Nordling har bakgrunn som vernepleier og bistår med undervisning både på høyskoler, videregående skoler samt konfirmasjonsundervisning. Ta kontakt med oss for informasjon.