↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

416 20 315

Besøksadresse

St. Marie gate 95
1706 SARPSBORG
  1. Beskrivelse

Her får du spesialdesign og -søm av brudekjoler, selskapskjoler og alt av tilbehør. Menn har også nå fått plass hos oss og vi kan spesialdesigne og -sy vester og dresser. Tilbehør som slips, sløyfer og undertøy har vi også. Vi prøver å ha et lite utvalg av ferdigsydde brudekjoler og selskapskjoler til enhver tid. Disse er rimeligere enn spesialsydde. Trengs justeringer gjør vi selvsagt dette. Hvor mye det koster avhenger av hvor mye som skal gjøres.

 

Slik lages en brudekjole

Kunden kommer først til et uforpliktende møte med med ideér fra forskjellige brudekjoler. På dette møtet går vi igjennom diverse stoffer, farger, silhuetter, detaljer og design. Jeg lager en arbeidsskisse som brukes som utgangspunkt. Dersom hun er klar for det, skriver vi kontrakt på slutten av møtet og jeg tar målene hennes.

Jeg lager en konstruksjon og et mønster basert på målene. Av mønsteret klipper jeg deler i bomullsstoff som jeg syr sammen til en prøvekjole. På neste møte tar kunden på seg prøvekjolen og jeg setter nåler, klipper, tegner og skriver på den for at kjolen skal bli helt perfekt og sitte som støpt til kundens kropp, være riktig lengde, vidde og ha riktige proporsjoner. Ofte skjer det endringer i designet på denne prøvingen. Kunden, jeg eller begge to kan få idéer underveis. Disse endringene fører jeg over på mønsteret slik at det blir riktig.

Deretter klipper jeg og syr sammen kjolen i det ordentlige stoffet. På neste prøving justerer jeg lengden og plasserer eventuelle detaljer. Trengs det ytterligere justeringer gjøres dette også nå. Siste finish gjøres og på det siste møtet tar kunden med seg kjolen og ser da det ferdige produktet

 

Redesign / omsøm / tilpasning

Har du arvet din mors, bestemors eller oldemors vintage brudekjole? Vi kan sy den om slik at det blir din brudekjole. Kjolens sjel beholdes, men den blir tilpasset din kropp og tilført detaljer som passer din personlighet.

Redesign av brudekjole brukt av brudens mor på 70-tallet. Kragen og blondeermene er beholdt for å bevare kjolens originale uttrykk og sjel. Jeg var heldig og fant et blondestoff og blondebånd som passet perfekt sammen med blondeermene slik at jeg fikk laget slep og vidde i skjørtet. Blondebåndet kantet også sløret av tyll. Fantastisk morsomt prosjekt!

 

Kontakt oss vi telefon, mail eller besøk oss i vår butikk.