↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 15 52 90

Besøksadresse

Navestadveien 20
1738 BORGENHAUGEN
  1. Beskrivelse

Kingsrød Caravan er en del av landets største forhandlernett av bobiler, caravan og tilleggsutstyr. Vi er autorisert forhandler av LMC, Laika og Bürstner City Car.

 

En del av Norges største forhandlernett

Kingsrød Caravan er etablert av Kroken Caravan Detalj AS, som i tillegg eier caravansenter i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Oslo, Kristiansand og Råde. Kingsrød Caravan vil forhandle merker fra landets ledende caravanimportør, Kroken Caravan Import AS. Det nye caravansenteret vil bli en del av Norges største forhandlernett bestående av forhandlere fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Kingsrød Caravan tilbyr bobiler, vogner, tilleggsutstyr og finansiering. Kingsrød tar service på boenhet og klargjøring, men tar ikke EU-kontroll eller service på bilenheten. I utstyrsbutikken vil du finne det meste av utstyr og tilbehør fra Max Fritid for et optimalt campingliv.  

 

Merker

Kingsrød Caravan har bobilmerkene LMC, Bürstner City Car og Laika. Vi har også campingvognmerket LMC.

 

Nye lokaler

Vi er 5 medarbeidere ved vårt anlegg. Til sammen har vi en 1200 kvadratmeter stor tomt. I bygget, som er ca. 300 kvadratmeter, har vi godkjent verksted for service på boenhet og klargjøring.

Du finner oss i Navestadveien 20, 1738 Borgenhaugen, Sarpsborg.

 

Trygg handel

Som kunde og kjøper av ett av de produktene som vi representerer, ønsker vi at du skal være trygg, trygg både på å få den beste prisen, men også trygg på oppfølging, deler og service på boenhet.

I fremtiden blir konkurransen hardere og hardere og prisene blir stadig presset. Det er derfor viktig å ha de rette produktene og de rette produsentene i ryggen. 

Nærhet til kunden er et viktige stikkord. Kunden må få det han behøver der han bor. Vi har som mål at alle våre kunder skal være fornøyd med sin handel uansett om det er deler, rekvisita, campingvogn eller bobil.