↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+46702016435
  1. Beskrivelse

Ligger bra lyd i hjemmet nære hjertet ditt? Er bare det best bra nok eller er du interessert av prisverdige alternativ som ikke koser sykt mye? Vanskelig å finne produkter som møter kravene dine? 

 

Oppdag våre priser som er vanskelige å slå og vårt store sortiment av forsterkere, høyttalere, platespillere, surroundhøyttalere, subwoofere, aktive høyttalere og veldig mye mer. Vi leverer produkter fra de svært populære varemerkene Marantz, Dynavoice, Klipsch, Yamaha og magnat og det er bare begynnelsen av det brede sortimentet vi har. 

 

Vi har selvfølgelig et hav av passende tilbehør sånn som høyttalerkabel, kontakter, hodetelefonforsterkere, adapter for streaming og hodetelefoner. For å gjøre alt enklere for deg i ditt valg av produkter har vi satt sammen pakkekombinasjoner for hjemmekino og multiroom. Selvfølgelig alltid med priser som er vanskelige å slå og hete tilbud! 

Trenger du hjelp eller vil ta del av tips & triks så er vi tilgjengelige både via mail og telefon. Vil du kanskje bygge et multiroom-system for hele hjemmet, eller er du usikker på hvordan du skal tenke eller hvilke produkter du skal velge? Er du usikker på hvilken høyttalerkabel eller signalkabel som er best for akkurat ditt lydsystem? Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger og svarer på alle dine spørsmål! 

 

Alt handler om minneverdige lydopplevelser i hjemmet, og vi på brlelectronics.no garanterer at du alltid finner prisverdige og hete produkter hos oss. Selvfølgelig også produkter som gir deg de rette forutsettingene for et fantastisk lydsystem. 

 

Fordeler om du handler hos oss:

  • Rask leveranse direkte til Sarpsborg
  • Spesielt tilpassende pakke kombinasjoner
  • Markedsledende varemerker
  • 2 års garanti
  • *60 dagers angrerett