↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Gave opplevelse

For mye ting og tang? I stedet for å legge til overfloden av materielle ting, eller prøve å gjette deg frem til den perfekte gaven, gi en gave opplevelse i stedet for flere ting i år! Enten du oppfyller et ønske, oppmuntrer til en lidenskap eller utfordrer komfortsonen, vil YouWish.no sitt store utvalg av gaveopplevelser glede familie, kjæreste, venner og kollegaer. 


Unner du vanligvis din bedre halvdel en bukett med nyutsprungne blomster på bursdagen? Overrasker du din mor med frokost på sengen i morsdagsgave hvert år? Eller legger du til enda en ny vin i samlingen til far på julaften? Tenk utenfor gaveboksen i år med en opplevelsesgave! Fra herlige spapakker til sjarmerende overnattinger og ekte gourmetmåltider; behandle den du er glad i med en unik gave opplevelse fra YouWish.no.

 

Gi bort noe å se frem til med en gave opplevelse! 

I stedet for leker, gi barna muligheten til å oppleve noe nytt! Hva med en spøkelsesvandring fylt med historie? I stedet for teknologi, gi kjæresten kvalitetstid! Hva med å overraske med et romantisk opphold på spa hotell? I stedet for en flaske rødvin, gi din bestevenn muligheten til å lære noe nytt! Hva med en poledance privattime for to? I stedet for klær, gi foreldrene dine et pust i bakken! Hva med å overraske de med en herlig treretters middag på restaurant?

Mulighetene er endeløse! Og hvis du ganske enkelt ikke kan bestemme hvilken gave opplevelse du skal gi, ikke bekymre deg. Du kan alltid gi dine nærmeste friheten til å velge en utrolig opplevelse selv, med et åpent gavekort fra YouWish.

 

En gave opplevelse knytter mennesker sammen
En opplevelsesgave fra YouWish.no er mye mer spennende og meningsfull enn noe materielt, nettopp fordi man lager minner sammen med de som betyr mest. Minnene som kommer fra en gave opplevelse vil man dele livet ut. 

 

Opplevelsesgaver er gaver som kan oppleves. Det kan være alt ifra en reise, aktivitet, attraksjon, et opphold eller lignende. YouWish.no har samlet Norges beste opplevelser på ett sted og tilbyr over 500 opplevelser som strekker seg fra budsjettvennlige alternativer til mer ekstravagante alternativer. Her kan du velge mellom opplevelser som mat- og drikke; eventyr og action; overnatting og weekend; kultur og moro; dyr og natur; barn og familie, og så mye mer!

På YouWish velger du mellom spesifikke opplevelser eller en valgfri sum, kjøper på nett og gir bort gaven. Gavemottaker booker selv opplevelsen. YouWish.no tilbyr 365 dagers gyldighet og gratis bytterett. Enkelt som bare det!  

 

Slik finner du en perfekt gave opplevelse
1.  Besøk https://youwish.no/
2.  Finn din opplevelsesgave og kjøp gavekortet på nett.
3. Gi gavekortet ditt personlige preg.
4. Få gavekortet tilsendt på e-post innen 5 minutter.
5. Gi bort gavekortet. Gavemottaker booker opplevelsen selv.