↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no- Finn rett eiendomsmegler i Sarpsborg

 

Er du på jakt etter eiendomsmegler i Sarpsborg? Spar tid og penger - meglersmart.no er en effektiv måte å få tilbud fra flere eiendomsmeglere. Tjenesten kobler deg med eiendomsmeglere som er interessert og kvalifisert til å selge nettopp din bolig. Motta gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i ditt nærområde. På Meglersmart.no har vi samlet informasjon om alle meglerkontorene i blant annet Sarpsborg.

 

I 2019 ble det formidlet ca.31.500 boliger i Viken fylke. Vederlaget til megler var i snitt 60.400,- ifølge tall fra Finanstilsynet. Viken har med andre ord det høyeste snittvederlaget i landet, etter Oslo. Det er liten tvil om at det koster å selge bolig. Det er allikevel viktig å vurdere andre faktorer enn pris i jakten på rett megler. Vi i Meglersmart.no kan bistå i denne prosessen, slik at du sikrer best mulig pris for boligen din.  

 

Er du eiendomsmegler og ønsker å bli en del av Meglersmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@meglersmart.no hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.