↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Goautos.no - Vi sammenligner prisene på leiebil i Norge

Uansett om du trenger leiebil i Oslo, Sarpsborg, Alta eller i utlandet er GoAutos stedet å finne den. Hos oss får du tilbud fra samtlige bilutleieselskap på stedet, og dermed de beste prisene og det største utvalget.

 

Vi samarbeider med omtrent alle bilutleieselskap

GoAutos har samarbeid med over 1600 selskap som tilbyr leiebil i mer enn 170 land på kloden. Dette sikrer deg både garantert lave priser og det beste utvalget av kjøretøy. Vi har ingen skjulte avgifter eller gebyr, og prisene du blir tilbudt inkluderer alle forsikringer som er påkrevde i det landet du leier bilen.

 

Slik søker du:

  1. Gå til https://goautos.no/leiebil/ og skriv inn hvor du vil ha leiebilen.
  2. Skriv også inn tidsrom for leien.
  3. Velg bil i søkeresultatet.
  4. Velg ekstrautstyr dersom du trenger det.
  5. Oppgi sjåfør og betalingsinfo.
  6. Du får tilsendt bekreftelse på e-post kort tid etter at du har fullført bestillingen. 

NB!

  • Gratis endringer.
  • Gratis avbestilling inntil 24 timer før leiebilen skal hentes.


Finn riktig bil

Husk at det er enkelt å sortere søkeresultatet på GoAutos. Velg for eksempel å se de billigste tilbudene rangert fra toppen, eller i forhold til andre kunders vurderinger. Kryss av dersom du vil bare se tilbud på leiebil med manuell eller automatgir, og mye mer. Det høye antallet samarbeidspartnere gjør at du finner biler i alle kategorier hos oss. Trenger du en SUV, stasjonsvogn, luksusbil eller 7-seter? GoAutos er stedet der du finner riktig leiebil til riktig pris.

 

Leiebil andre steder enn i Norge

På GoAutos er det like trygt og enkelt å bestille leiebil i utlandet til ferien eller jobbreisen. Sjekk for eksempel prisene på bilutleie på Kanariøyene her Go Autos Gran Canaria. Les samtidig tipsene som gjelder for den destinasjonen du skal til. Husk at du kan søke på land, by eller sted.