↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

 

Advokatsmart.no - Finn rett advokat i Sarpsborg

 

advokatsmart.no finner du informasjon om mange av de vanligste juridiske problemstillingene innenfor temaer som bolig, økonomi, familie, jobb og helse. Sett deg grundig inn aktuelle temaer ved hjelp av våre juridiske guider. På siden finner du også en oversikt over advokatkontorer som tilbyr fri rettshjelp i Sarpsborg. 

 

I følge SSB jobber det i overkant av 200 personer innen juridisk tjenesteyting i Østfold. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. På advokatsmart.no kan du enkelt finne advokat nær deg. 

 

På advokatsmart.no tilbyr vi en stor samling artikler, som inneholder informasjon om de fleste rettsområder, inkludert ulike typer erstatningssaker. Voldsoffererstatning er en erstatning for de som har blitt utsatt for en viss type kriminelle handlinger, eller deres etterlatte. Voldsoffererstatning administreres i hovedsak av Kontoret for voldsoffererstatning, som er underlagt Justis- og beredskapsdepartementet. Vil du vite mer om voldsoffererstatning eller andre juridiske emner? Gå inn på advokatsmart.no.

 

Har du spørsmål om advokatsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom du har behov for rettshjelp? Se mer informasjon på advokatsmart.no eller send en epost til kontakt@advokatsmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.