↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

69 87 87 90
918 58 383

Besøksadresse

Snekkerstubakken 26
1738 BORGENHAUGEN
  1. Beskrivelse

OM OSS
Våre squashbaner ligger på Iseveien senter, i lokalene til Family Sports Club. Spillerne disponerer fritt dusj, garderober/badstue og kafèområdet til Family Sports Club. Hos oss er alle velkomne, både de som har medlemskap og du som ønsker å booke en enkelttime. Vi tilbyr både Squash, Racketball og FotballSquash. Racketball er en enklere form for Squash. Ballen spretter mer og det er større racket. Fint for nybegynnere. FotballSquash spilles med spesialball og man kan bruke  3 touch med kroppen før man returnerer ballen. Registrering av medlemskap gjøres via resepsjonen til Family Sports Club

Våre 3 baner er de eneste i Sarpsborg med internasjonale mål og kommer fra den verdensledende leverandøren ASB Squash i Tyskland som nå har levert over 7500 baner til over 75 forskjellige land. Banene er av meget høy kvalitet. Gulvet flyter på hundrevis av gummiputer, noe som gir meget bra demping og mindre skaderisiko. I veggene er hulrom som er fylt med 25 tonn med tørket sand og vi har meget god belysning og luftkondisjonering. Vi tilbyr gratis veiledning til nye spillere. Bare kontakt oss for avtale ang. dette. Det arrangeres også jevnlig kurs for spillere som ønsker å utvikle sitt spill.

Ønsker du å arrangere miniturnering for venner eller kjøre et internarrangement for ansatte som et kick-off, kontakt oss så kan vi bistå.
Det er også mulig med firmaavtale for ansatte.